a što će drugo

Irena Pecotić novom objavom jasno dala do znanja što misli o pompi oko njenog razvoda

Irena je svoj Instagram profil nakon ljubavnog kraha ‘podebljala‘ za više od 4000 pratitelja kojima svaki dan priredi neku pošalicu.

Iako cijela zemlja govori o raspadu njezinog braka sa splitskim pjevačem Marko Pecotićem, Irena Pecotić, čini se, odlučila je živjeti život punim plućima i zatvoriti jedno životno poglavlje.

To je posebno vidljivo na njezinom Instagram profilu, gdje redovito objavljuje fotografije svojih stajlinga koje uvijek potkrijepi šaljivim komentarima. U najnovijem storyju objavila je komentar "Fala ti Bože, sutra poskupljuje gorivo", čime je sigurno nasmijala svoje pratitelje.

Što je time točno htjela reći, nije objasnila, ali najvjerojatnije je aludirala na to da će se konačno pisati o nečem drugom osim o njezinom propalom braku.

Naime, Irena je velika pobornica vježbanja - njezina i Markova omiljena zajednička aktivnost bilo je trčanje te su često sudjelovali u utrkama.

Nakon što je njezin bivši suprug javno potvrdio da se zaljubio u svoju suradnicu Silviju Dvornik i da zbog nje ostavlja suprugu, Irena je u samo nekoliko dana povećala broj pratitelja na Instagramu koji joj svakodnevno iskazuju podršku.

Prije ljubavne drame imala ih je oko pet tisuća, a danas broji više od 9700 pratitelja. Irena bi lako mogla postati influencerica jer ima sve što je potrebno - publiku, šarm i zanimljiv stil. Trenutno radi u jednoj splitskoj ljekarni, no popularnost joj i dalje raste, što je odlučila dobro iskoristiti, a sve kako bi se lakše nosila s teškim životnim periodom.

image

Marko Pecotić i Silvia Dvornik

TOM DUBRAVEC CROPIX

Prije tjedan dana, član Četiri tenora i bivši član klape Iskon rekao je za Slobodnu Dalmaciju da se razvodi.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti. Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira na to što je i s druge strane to riješeno", rekao je Peco, tada još ne otkrivši da je njegova nova ljubav upravo kolegica Dvornik, no nije dugo čekao na to.

Nakon što je za Slobodnu Dalmaciju potvrdio da je sa Silvijom u vezi, oboje su deaktivirali svoje profile na Instagramu zbog velike medijske pažnje.

Linker
20. travanj 2024 13:17