Irina Shayk u šetnji s ljubimcem

 PROFIMEDIA
Modna petica

Irina Shayk majstorica je elegancije u oversized pernatoj jakni i visokim čizmama na petu

Šetnja atraktivne manekenke New Yorkom privlačila je poglede zbog dojma elegancije koji je ostavila, bez naizgled posebnog napora, i psića u njenom naručju.

Šetnja atraktivne manekenke New Yorkom privlačila je poglede zbog dojma elegancije koji je ostavila, bez naizgled posebnog napora, i psića u njenom naručju.

Odjevna kombinacija i fantastičan izgled ruske manekenke Irine Shayk ovaj put nisu bili glavni razlog zbog kojeg je privlačila poglede tijekom nedavne šetnje New Yorkom. Kraljica modnih pista u naručju je nosila čupavog ljubimca, kojem, čini se, nije bilo do šetnje. Irina je bila zabundana u dugu, crnu pernatu jaknu, ogrnuta šalom iste boje, u modrim tajicama te u visokim čizmama. Pritom je izgledala elegantno u situaciji kad to mnogima, zbog višeslojne zimske odjeće, ne uspijeva.

Pa ipak, manekenka je i u takvom izdanju očitala modnu lekciju o tome kako nositi puf jaknu, a pritom ne izgledati "oversized". Odlučila se za model u monokromatskoj boji koji zbog krznenih detalja na ramenima ostavljao dojam luksuza. Jaknu koja je već nekoliko sezona nezaobilazan modni must have, uparila je s dugim, crnim šalom s resama vezanim oko vrata i udobnim modrim tajicama. Detalj kojim je podigla ionako efektnu modnu kombinaciju bile su crne kožnate čizme do koljena, s visoku potpeticom, uz mačkaste sunčane naočale i velike srebrne naušnice. Imala je minimalnu šminku, dok joj je kosa bila raspuštena.

image

Kraljica modnih pista u naručju je nosila čupavog ljubimca

DIAMOND/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Na licu joj se nazirao osmijeh, a nije bilo teško pogoditi tko joj ga je izmamio. Zasad nije otkrila kako se pas zove, koliko je dugo u njenoj obitelji i tko mu je gazdarica, šestogodišnja kćer Lee De Seine, koju je dobila u vezi s holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom ili ona?

Djevojčica taj put nije bila s njom: manekenki je popodnevna šetnja poslužila kako bi još jednom pokazala zašto nosi titulu kraljice elegancije, uz kombiniranje temeljnih zimskih odjevnih predmeta i savršenih, visokih čizama.

image

Irina Shayk često privlači pozornost svojim odjevnim kombinacijama

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Linker
26. travanj 2024 10:12