u potrazi za ljubavi

Irina Shayk u Cannesu vrijeme provodila s dobro poznatim holivudskim zavodnikom

Iako su ga do nedavno spajali s modelom Gigi Hadid, Leonarda DiCaprija sve se češće može vidjeti u društvu manekenke Irine Shayk, što je dovoljno da krenu nagađanja o tome da imamo novu ljubav na zvjezdanom nebu.

Nakon što su zajedno uhvaćeni na festivalu Coachella, glumac Leonardo DiCaprio i model Irina Shayk proveli su zajedno i vrijeme u Cannesu. Iako su na poznati filmski festival stigli odvojeno i nisu mogli biti viđeni za crvenom tepihu zajedno, Irinu i Leonarda novinari su ipak uspjeli "spojiti". Naime, oboje su bili na rođendanskoj proslavi Naomi Campbell, Irina je bila i na premijeri njegovog filma "Killers of Flower Moon", a uhvaćeni su i kako se ukrcavaju na jednu velebnu jahtu. Ona je stigla u društvu modela Stelle Maxwell, a on s prijateljima.

image

Irina Shayk i Stella Maxwell

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Leonardo DiCaprio s prijateljima

FREZZA LAFATA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U svakom slučaju, potrudili su se da ih se u Cannesu ne fotografira zajedno. Irina i Leonardo su već duže vremena prijatelji pa neki smatraju kako u ovom slučaju nema ljubavne priče, a kao dokaz tome često se ističu njezine godine. Naime, sa 37 godina ona je daleko od prosječne dobi njegovih bivših djevojaka jer je javna tajna da niti jedna nije bila starija od 25.

Otkako je Leonardo na ljeto 2022. prekinuo dugogodišnju vezu s Camilom Morrone, slavnog su glumca povezivali s više djevojaka, ali najglasniji su bili navodi da ljubi manekenku Gigi Hadid. Leonardo se, kao i inače, oko ovakih navoda ne oglašava i ne komentira svoj ljubavni život tako da će vrijeme pokazati ima li između njega i Irine, čiji je bivši partner Bradley Cooper također glumac, nešto više od prijateljstva.

Linker
11. travanj 2024 12:58