Prijateljska podrška

Iris Rajčić posvetila Instagram story Jošku Gvardiolu, evo što je napisala

Supruga Marka Livaje podržala je omiljenog nogometaša i prijatelja svog supruga uoči važne utakmice na kojoj je zabio gol.

Uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka u kojoj su snage odmjerili "Leipzig" Joška Gvardiole i "Manchester City", omiljeni hrvatski reprezentativac dobio je neočekivanu podršku. Trenutak u kojem je sa suigračima istrčao na teren na svom je Instagram Storyju podijelila Iris Rajčić, supruga Hajdukovog nogometaša i reprezentativca Marka Livaje.

"Ajmo Joško Gvardiol, sretno", napisala je Iris uz emotikone podrške. Ispalo je kako je predvidjela. Jedan od najboljih (i najskupljih) braniča svijeta pokazao je da dobro snalazi i u napadu jer je postigao pogodak. I to kakav, bio je to gol kojem su se doslovce nakloniti navijači njegovog kluba.


Utakmica je završila remijem, no bez obzira na to, objava Iris Rajčić pokazala se proročanskom. Bilo bi sjajno kad bi mu svaki put prije utakmice na isti način poželjela sve najbolje. Stvar je u tome da su Marko Livaja i bivši igrač "Dinama", Joško Gvardiol, dobri prijatelji pa bivša manekenka zdušno navija za obojcu.

Linker
18. travanj 2024 06:47