prva objava

Iva Majoli nije mogla izdržati da ne objavi fotografiju sa svog vjenčanja

Naša tenisačica koja se udala se za talijanskog poduzetnika nije željela da javnost ima uvid u njezino vjenčanje, no nije odoljela pokazati svog izabranika i sebe nakon što su izrekli sudbonosno - da.

Iako je Iva Majoli zamolila svoje uzvanike da na društvenim mrežama ne objavljuju fotografije s njezinog vjenčanja, na kraju je to napravila ona sama.

Nije odoljela sa svojim pratiteljima podijeliti trenutak nakon što je na ruku stavila vjenčani prsten i uplovila u brak sa svojim izabranikom, talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem.

Uz fotografiju sa suprugom u milanskoj vijećnici stavila je samo datum 06.10.2022. i dva crvena srca. A njezini prijatelji i poznanici obasipali su je čestitkama, pa su joj među ostalima sreću poželjeli njezin kolege s teniskih terena Ivan Dodig i Dona Vekić, pjevačica Nina Badrić, Vlatka Pokos, Maja Šuput, Nives Ivanišević…

Italija i Milano prije nekoliko mjeseci postali su joj novi dom gdje će joj se uskoro pridružiti i kćer Mia, no zbog poslovnih obaveza i dalje planira živjeti na relaciji između talijanske metropole i Zagreba.

Linker
24. travanj 2024 19:19