Zvjezdano društvo

Iva Majoli objavila svoju staru fotku s oskarovske zabave, fanovi u čudu

Te je godine mlađi brat Bena Afflecka osvojio svoj drugi zlatni kipić, prvi za glavnu mušku ulogu u filmu "Manchester by the Sea", a naša tenisačica družila se s glumcem na afterpartyju.

U noći sa nedjelje na ponedjeljak oči cijelog svijeta bile su uprte u Hollywood i najveću svečanost svijeta showbussinesa - dodjelu Oscara. Obilježila je to i naša bivša tenisačica Iva Majoli, koja je podijelila arhivsku fotografiju iz 2017. kada je i sama prisustvovala glamuroznom događaju. Iva se tada fotografirala s dobitnikom Oscara za glavnu mušku ulogu, Caseyem Affleckom. Duo je pozirao u elegantnim izdanjima, dok je on držao zlatni kipić, Iva je pozirala uz njega. Nasmijani od uha do uha, čak su bili i modno usklađeni u crno-bijelom izdanju.

image

Iva Majoli i Casey Affleck

INSTAGRAM IVA MAJOLI

Istu fotku je objavila sad već davne 2017.

Bila je tu još jedna fotografija.

Te je godine mlađi brat Bena Afflecka osvojio svoj drugi zlatni kipić, prvi za glavnu mušku ulogu u filmu "Manchester by the Sea". Iva je tu staru fotografiju ove godine objavila na Instagram storyju, uz opis "Spremni za noć Oscara", kratko je poručila. Naša slavna tenisačica posljednje vrijeme rijetko viđamo u Zagrebu, nego je uglavnom po cijelom svijetu. Kao izbornica hrvatske ženske teniske reprezentacije često putuje na različite turnire izvan Hrvatske, a otkako je ušla u brak s talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem njezin dom postao je Milano.

image

Casey Affleck nakon dodjele Oscara 2017.

JONES/VARIETY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iva nam je uoči vjenčanja otkrila nekoliko pojedinosti ceremonije. "Odlučili smo se za skromno vjenčanje, samo u vijećnici, uz kumove, obitelj i najbliže prijatelje. Nakon izrečenih zavjeta idemo na mali koktel i večeru i to će biti to. Slavlje za veći krug prijatelja organizirat ćemo u svibnju iduće godine, najvjerojatnije opet negdje u Italiji", rekla je bivša tenisačica za Gloriju.

Linker
24. travanj 2024 18:29