PREDAH OD OBVEZA

Iva Majoli posjetila je Zagreb i uživala u društvu bračnog para Ivanišević

Bivša tenisičica se, baš kao i Goran Ivanišević, nedavno vratila s putovanja u Australiju.

Našu proslavljenu tenisačicu Ivu Majoli u posljednje vrijeme vrlo rijetko viđamo u Zagrebu. Osim što kao izbornica hrvatske ženske teniske reprezentacije često putuje na različite turnire izvan Hrvatske, otkako je ušla u brak s talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem njezin je drugi dom postao Milano.

Međutim, ovoga je tjedna Majoli odlučila uzeti predah od obveza i na društvenim se mrežama javila iz Zagreba. Čini se kako je bivša tenisačica jedva dočekala zagrljaj svoje jedinice Mije, koju je dobila u prvom braku s poduzetnikom Stipom Marićem.

image

Goran i Nives Ivanišević s Ivom Majoli

INSTAGRAM/IVA MAJOLI

Također, Iva je uživala i u društvu teniske legende Gorana Ivaniševića i njegove supruge, voditeljice Nives Ivanišević. Druženje uz čaj i kolače ovjekovječili su nasmijanom fotografijom, koju je Majoli podijelila s pratiteljima uz opis "Odličan dan s odličnim prijateljima".

image

Majoli i hrvatska ženska teniska reprezentacija

DAMIR SKOMRLJ CROPIX

Inače, i Iva i Goran nedavno su se vratili iz Australije, gdje se u siječnju održao Australian Open. Na turniru je slavio srpski tenisač Novak Đoković, čiji je Ivanišević trener.

Linker
16. travanj 2024 20:28