Prava ljubav

Iva Majoli udaje se ovog tjedna, otkrila nam je što će nositi, kog su pozvali...

Naša najbolja tenisačica, osvajačica Roland Garrosa, pronašla je čovjeka svog života s kojim će u četvrtak, 6. listopada uz obitelj i najbliže prijatelje razmjeniti zavjete na skromnom vjenčanju u milanskoj vijećnici

"Da sam svijećom tražila, nisam mogla naći boljeg partnera", kaže nam Iva Majoli, naša najbolja tenisačica koja će se 6. listopada u Milanu udati za talijanskog poduzetnika Roberta Callegarija koji je prije nepunih godinu dana ušao u njen život. Opisuje ga kao vrlo brižnog i pažljivog partnera koji joj je u život donio sigurnost, a zaprosio ju je još prije nekoliko mjeseci.

"Odlučili smo se za skromno vjenčanje, samo u vijećnici, uz kumove, obitelj i najbliže prijatelje. Nakon izrečenih zavjeta idemo na mali koktel i večeru i to će biti to. Slavlje za veći krug prijatelja organizirat ćemo u svibnju iduće godine, najvjerojatnije opet negdje u Italiji", kaže nam Iva koja posljednjih mjeseci uglavnom živi na relaciji Zagreb – Milano.

S osmijehom nam govori kako od silnih obaveza još nije stigla nabaviti cipele koje će nositi uz dugu bež haljinu, kreaciju koju joj je sašila jedna talijanska modna dizajnerica, prijateljica njezinog budućeg supruga. Oko izbora haljine ovaj put joj zbog udaljenosti nisu mogle pomoći prijateljice kao niti njezina kuma, sutkinja Iva Vucelić Šipek s kojom se Iva Majoli druži od djetinjstva.

image

Iva Majoli udaje se ovog tjedna u Milanu za čovjeka svog života

MATEJ DOKIC CROPIX

Ivi će to biti drugi brak, onaj prvi sa zagrebačkim poduzetnikom Stipom Marićem u kojem je dobila kći Miju ionako nije dugo potrajao pa vjerojatno poučena iskustvom da raskošna vjenčanja ne donose sreću, ovaj put svoju intimu želi sačuvati za sebe, daleko od očiju javnosti.

Na bračno putovanje također ne planiraju ići jer oboje puno rade, pred Ivom su kao izbornicom Fed Cup reprezentacije još brojne obaveze, a početkom studenog čeka ih meč u Rijeci, tako da ima posla preko glave. I njezin suprug Roberto zbog posla puno putuje pa Iva kaže da je njima medeni mjesec kada se uspiju naći kod kuće u miru.

Često putuju i zajedno, a ovo ljeto Iva je svog Roberta prvi put u životu nagovorila da dođe u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik gdje je s prijateljicama proslavila 41. rođendan. Baš danas, kada smo se čuli s Ivom, njezin dragi navršava 59. godina, no kako nam je rekla, teško da će biti rođendanskog slavlja jer već polako stižu njezini gosti iz Zagreba. Pa ako ni ne stignu na večeru, njihovo skorašnje vjenčanje bit će razlog za dvostruko slavlje.

Linker
29. ožujak 2024 09:17