iVA šULENTIĆ

 INSTAGRAM
PRVIH MJESEC DANA

Iva Šulentić objavila prvu fotografiju kćerkice: ‘Život sve posloži. Hvala mu, ona je tu‘

Poznata voditeljica Iva Šulentić postala je majka djevojčice prije mjesec dana.

Poznata voditeljica Iva Šulentić postala je majka djevojčice prije mjesec dana.

Nakon malo više od mjesec dana, popularna voditeljica objavila je prvu fotografiju sa svojom kćerkicom. Iva Šulentić je pokazala svoju djevojčicu, ali i kako je prekrasno uredila sobu za svoju jedinicu. Sobom dominira upečatjiva tamna tapeta, a pokazala je i kutak kraj krevetića ukrašen jastučićima, dok je krevetić "zaštićen" bijelim baldahinom.

Da očekuje bebu, Iva je otkrila u veljači ove godine u emisiji koju vodi na HRT-u. Naime, u "Kod nas doma" ugostila je psihologinju Martinu Trboglav Podvorac s kojom je razgovarala o izazovima s kojima se susreću majke u četrdesetima. Na kraju razgovora, Iva Šulentić, koja je u svibnju proslavila okrugli 40. rođendan, je obgrlila svoj zaobljeni trbuščić i priznala: "Slažem se sa svime i toliko sam se već povezala da se javlja cijelo vrijeme. Jedino što sam odlučila od svih tih nekih savjeta jest ne slušati savjete neprovjerenih izvora. Doktora Googlea nema, vjerujem samo svome doktoru i zasad smo okej!"

Iako se ni na koji drugi način nije oglasila o svojoj trudnoći, pa tako ni spomenula svog partnera, poznato je da je Iva u vezi s Brunom Šunjićem, sistem inženjerom iz Zagreba s kojim je lani, za rođendan otputovala na Bahame.

Linker
27. travanj 2024 12:50