SAŠA BURIĆ/CROPIX
Koji par

Ivan Rakitić i Raquel Mauri modno su zablistali na dodjeli španjolskog Oscara

Njihov dolazak na dodjelu nagrade Goya, najznačajnije španjolske filmske nagrade, pratili su zadivljeni pogledni modnih znalaca.

Njihov dolazak na dodjelu nagrade Goya, najznačajnije španjolske filmske nagrade, pratili su zadivljeni pogledni modnih znalaca.

Modna usklađenost Ivana Rakitića i njegove supruge Raquel Mauri na dodjeli filmske nagrade Goya, navodi na pomisao da je šteta što se tom prilikom nisu dijelila i priznanja za besprijekorno pogođen odjevni stil. Ponovno su privukli pozornost modnih znalaca nenametljivim, odmjerenim lookom, kojim kao da žele poručiti da se nisu previše trudili, no ipak im je uspjelo privući poglede prisutnih i ostaviti dojam jednog od najbolje odjevenih parova.

Bivši hrvatski reprezentativac odabrao je klasičan smoking dok se Raquel Mauri odlučila za kreaciju od štrasa. Pa ipak, na njoj ništa nije djelovalo pretjerano: svjetlucavi ukrasi utkani su u tamno tkanje, ističu se taman koliko je potrebno, a uz visoko podignutu kosu nosila je simboličan nakit: Jedva vidljive svjetlucave naušnice. Pokazalo se da je njena kombinacija zaslužila modnu peticu.

image

Ivan Rakitic sa suprugom Raquel i kćeri Altheom

JOAN VALLS/URBANANDSPORT/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Stvar je u tome da španjolske zvijezde, za razliku od američkih glamuroznih događaja iz svijeta filma, biraju formalnu svečanu odjeću, bez modnih eskapada. Pritom se trude izbjeći modnu dosadu, a nogometaš i njegova lijepa supruga, s kojom ima kćeri Altheu i Adaru, nenametljivo su pogodili taj kodeks odijevanja.

Linker
26. travanj 2024 13:32