DRUGI DOM

Izabel Kovačić pokazala svoj luksuzno uređeni dnevni boravak

Izabel je fotografirala minimalistički uređeni dnevni boravak njihovog stana u Londonu, u kojem dominiraju bijela boja i svijetle bež nijanse, a najviše se ističe moderna tapecirana kutna garnitura te veliki kameni kamin.

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić, njegova supruga Izabel te njihov dvogodišnji sinčić Ivan žive na relaciji Zagreb-London otkako Mateo igra za engleski klub Chelsea. Izabel je na društvenim mrežama otkrila kako je sada ponovno u njihovom drugom domu, onom londonskom te s pratiteljima podijelila djelić luksuzno uređenog stana.

Da je Izabel ljubiteljica minimalizma i neutralnih boja može se lako zaključiti iz njezinog Instagram profila i modnih kombinacija, a čini se kako je u istom duhu uredila i interijer svog londonskog doma.

Fotografirala je dnevni boravak u kojem dominiraju bijela boja i bež nijanse, a najviše se ističe moderna tapecirana kutna garnitura te bijeli kameni kamin. Kutna garnitura koju su Kovačići izabrali jedna je od najpoželjnijih na svijetu, a riječ je o modelu Camaleonda s potpisom Marija Bellinija

Prostor je upotpunjen diskretnim detaljima poput štukatura na zidovima te modernom rasvjetom, dok je pod pokriven neutralnim pletenim tepihom.

"Dom", napisala je kratko Izabel u opisu fotografije, a brojni su pratitelji pohvalili uređenje njezina boravka. "Garnitura je sve", "Genijalno", "Prelijepo", pisali su joj.

Podsjećamo, Izabel je prije dvije godine također pokazala nekoliko prostorija stana Kovačićevih na svom Instagram profilu. Snimila je kupaonicu prekrivenu crnim mramorom, koju je dekorirala buketom ružičastih ruža te zanimljive detalje na raskošno ukrašenom stropu.

Linker
09. travanj 2024 09:24