CINDY ORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
dobre prijateljice

Izgledaju kao "milijun dolara": Sofia Vergara i Heidi Klum uživale u zajedničkom izlasku

Glumica i manekenka uživale su u zajedničkom druženju, a modnim odabirom pohvalile su se i na Instagramu.

Glumica i manekenka uživale su u zajedničkom druženju, a modnim odabirom pohvalile su se i na Instagramu.

Manekenka Heidi Klum i glumica Sofia Vergara, po mnogima jedne od najljepših žena na svijetu, pratitelje su iznenadili zajedničkim izlaskom. Očigledno je da jedna drugu ne smatraju konkurencijom već da ih veže iskreno prijateljstvo. Klum i Vergara zajedno su otišle u provod koji je započeo večerom u restoranu Madeo u Kaliforniji. Kako prenosi Daily Mail, u talijanski su restoran stigle držeći se za ruke, a kao i uvijek, uspješno su prirodnu ljepotu istaknule upečatljivim modnim odabirom i privukle pažnju mnogih. Naime, 50-godišnja Heidi odlučila je za druženje s prijateljicom obući „malu crnu haljinu” sa šljokicama, koja je izvrsno pratila liniju tijela ovog supermodela. Preko ramena je prebacila crni krzneni kaput, a cijelu je kombinaciju upotpunila crnim cipelama s visokim potpeticama i svjetlucavom torbicom.

image

Heidi Klum i Sofia Vergara otišle su na večeru i uživale u međusobnom društvu

D/BACKGRID USA/PROFIMEDIA THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S druge strane, 51-godišnja je Sofija uskom smeđom maksi haljinom još jednom je dokazala da ima izvanrednu figuru. Zvijezda serije „Moderna obitelj” haljinu je upotpunila cipelama na platformu i crnom torbicom modne kuće Bottega Veneta. Očito i sama zadovoljna svojim modnim odabirom, zanosna je Kolumbijka na Instagramu podijelila fotografiju outfita sa svojih nešto više od 32 milijuna pratitelja.

I Heidi se imala potrebu pohvaliti izlaskom na društvenim mrežama, pa je tako na Instagramu osvanula jedna klasična zajednička fotografija ispred ogledala. Nakon dobrog provoda s prijateljicom, po njemačku je zvijezdu autom došao suprug, 34-godišnji Tom Kaulitz, a par je razmijenio i romantični poljubac. Heidi je s pjevačem Tokio Hotela u braku od 2019. godine, a vjenčali su se nakon godinu dana veze. U početku su zbog razlike u godinama mnogi sumnjali u dugovječnost njihovog odnosa, no par učestalo trenucima nježnosti u javnosti dokazuje svima da su zajedno sretni.

image

Tom Kaulitz i Heidi Klum u braku od 2019. godine, a vjenčali su se nakon godinu dana veze

PROFIMEDIA

Što se Sofijinog ljubavnog života tiče, nedavno se rastala od supruga, 46-godišnjeg Joea Manganiella, s kojim broji sedam godina braka. Nakon što su službeno objavili da se rastaju, za Daily Mail su objasnili da su se u početku međusobno privukli jer su toliko „različiti”, no na kraju ih je to ipak dovelo do razvoda braka.

Linker
26. travanj 2024 01:12