VALERY HACHE/ AFP
Životna promjena

Izgubio 90 kg: John Goodman pokazao nevjerojatnu transformaciju i oduševio mnoge!

John Goodman potpuno je transformirao svoje tijelo prije više od deset godina i nastavlja impresionirati obožavatelje svojom znatno vitkijom figurom.

John Goodman potpuno je transformirao svoje tijelo prije više od deset godina i nastavlja impresionirati obožavatelje svojom znatno vitkijom figurom.

John Goodman, koji je glumio u filmovima poput "O Brother, Where Art Thou?" i "The Big Lebowski", navodno je imao više od 180 kilograma. Međutim, na novim fotografijama od prije par dana jasno je da je glumac dramatično smršavio, a neki mediji izvještavaju da je izgubio čak 90 kilograma. Ovaj 70-godišnjak je prisustvovao Monte Carlo TV Festivalu odjeven u kaki hlače, crni blejzer i žutu kravatu, i izgledao je sasvim drugačije od čovjeka koji se proslavio glumeći Dana Connera u sitcomu "Roseanne".

Govoreći za ABC News 2016. godine, objasnio je kako je uspio početi gubiti težinu, rekavši: "Jednostavno sam prestao jesti cijelo vrijeme. Uzeo bi šaku hrane i stavio u usta. Jednostavno sam jeo cijelo vrijeme. Jeo sam kao ovisnik".

image
PROFIMEDIA

Goodman je također bio otvoren o svojoj borbi s alkoholizmom - nakon 30 godina borbe s ovisnošću, konačno se uspio odviknuti 2007. godine. “U starim danima, uzeo bih pauzu od tri mjeseca, izgubio 27 ili 30 kilograma, a onda bih sebe nagradio pakiranjem od šest limenki piva ili nečim drugim i jednostavno se vratio svojim starim navikama,” rekao je. "Ovaj put sam želio to raditi polako, kretati se, vježbati. Dolazim u godine u kojima si više ne mogu priuštiti mirno sjedenje. I to mi daje energiju za rad, ‘jer posao jako iscrpljuje."

image
PROFIMEDIA

Što se tiče njegovog obrazloženja, rekao je: "Samo sam se umorio. Bilo mi je mučno i umarajuće sam sebe gledati. Brijete se i pritom se ne želite pogledati. To postane opasno. Mislim da pokušavate popuniti rupu koja se ne može ispuniti ako nije ispunjena dobrotom, nekom vrstom duhovnosti, pri tome ne mislim nužno na religiju", nastavio je. "Samo vjera u nešto više od sebe, svrhu. Ali umjesto da tu rupu napuniš pićem, kokainom ili hranom, samo priznaš da je tu. Ne možeš je ispuniti. I nastaviš živjeti s tim".

image
PROFIMEDIA

Goodman je razgovarao s časopisom People 2010. nakon što je izgubio svojih prvih 45 kilograma i otkrio da je napravio neke dramatične promjene u svom životnom stilu. Prema pisanju medija, Goodman je angažirao Mackieja Shilstonea, trenera koji je radio sa sportašima poput Serene Williams. Izbacili su šećer iz njegove prehrane i dodali šest treninga tjedno kako bi pomogli Goodmanu da dođe u formu i smršavi.

"Znojim se, ali me ne izluđuje to vježbanje. Potrebno je puno kreativne energije da sjedneš i razmisliš što ćeš sljedeće jesti... Htio sam živjeti bolje", rekao je Goodman.

Linker
27. travanj 2024 14:50