ispričao se

James Corden konačno progovorio o incidentu u restoranu: ‘Žalim zbog svega‘

Nakon što mu je vlasnik jednog njujorškog restorana poručio da u njegov restoran ne smije više uči, komičar je odlučio javno se ispričati njemu i osoblju koje je uvrijedio svojim bahatim ponašanjem.

Britanski komičar James Corden vratio se u svoj show The Late Late Show nakon jednotjedne pauze i progovorio o optužbama zbog incidenta u elitnom njujorškom restoranu Balthazar.

Naime, Corden je objedovao sa svojom suprugom Julijom Carey, no ona nije bila zadovoljna svojim jelom, zbog čega je Corden stvorio strku i počeo se derati na osoblje. Navodno je bio toliko neugodan da mu je vlasnik restorana do daljnjega zabranio pristup objektu.

Corden je u showu rekao gledateljima da mu nikada nije bila namjera uznemiriti nikoga u restoranu i da bi se osoblju želio ispričati ako mu vlasnik dopusti dolazak u restoran.

"Prošlog tjedna pojavile su se priče o tome da mi je zabranjen ulazak u restoran. I tada sam razmišljao, znate, tweetati o tome ili se oglasiti na Instagramu", rekao je na vrhu svoje emisije, dodajući da voli usvojiti "britanski stav" o stvarima: "Ostani smiren i nastavi" i "Nikada se ne žali, nikad ne objašnjavaj."

image

James Corden i supruga Julia Carey s kćerkom

BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

No, tek je nakon komentara svog oca, koji mu rekao da mora preuzeti odgovornost ako pogriješi, odlučio s publikom podijeliti svoje viđenje situacije.

"U žaru trenutka dao sam sarkastičan i nepristojan komentar ‘da sam sâm trebao napraviti jelo jer osoblje ne zna raditi svoj posao‘. Zbog toga duboko žalim. Godinama sam radio u smjenama u restoranima pa znam s čim se konobari sve susreću. Cijenim svakoga tko radi taj posao", ispričao je komičar.

Osoblje restorana je za ispriku, izjavio je, počastilo njega i suprugu šampanjcem i mislio je da je stvar gotova.

"Hodao sam okolo misleći da nisam učinio ništa loše, zar ne? Ali istina je da sam bio nepristojan", dodao je Corden koji je razgovarao s vlasnikom restorana Keithom Mcnallyjem.

"Dobro smo se napričali. Cijenio je što sam ga nazvao. Bio sam sretan što smo uspjeli raščistiti situaciji i osjećao sam se kao da smo to riješili nasamo. Ali do ovog trenutka priča je bila vani i ljudi su bili uznemireni. Kao što sam rekao vlasniku tog dana: ako sam ikada ikoga uznemirio, nije mi to bila namjera. Volim taj restoran i tamošnje osoblje. Nadam se da će mi dopustiti da ih ponovo posjetim jednog dana. Dakle, kad se vratim u New York, osobno ću im se ispričati", poručio je komičar.

Linker
20. travanj 2024 03:38