okršaj diva

Jane Fonda: Jennifer Lopez me ošamarila, ozlijedila i do danas mi se nije ispričala

Slavna glumica Jane Fonda u TV showu Drew Barrymore prvi put je otkrila kako joj je za vrijeme snimanja filma "Za sve je kriva svekrva", Jennifer Lopez raskrvarila oko, a prisjetila se i svoje prve filmske golotinje.

Tko je gledao romantičnu komediju "Za sve je kriva svekrva" (Monster in low) iz 2005. u kojoj glavne uloge igraju Jane Fonda, kao svekrva i Jennifer Lopez kao njezina buduća snaha, dobro se sjećaju scene u kojem se na dan vjenčanja dvije "dame" pošteno išamaraju. Jane Fonda, kao ljubomorna svekrva i bivša TV zvijezda Viola Davis do posljednjeg trena pokušava "minirati" brak svog voljenog sina, doktora Kevina Fieldsa kojeg igra Michael Vartan i mrske joj buduće snahe Charlie koja novac zarađuje kao šetačica pasa. Uoči samog vjenčanja dolazi do kulminacije konflikta kada jedna drugu u prilično uvjerljivo šamaraju. A sada je Jane Fonda gostujući u TV showu Drew Barrymore otkrila da su udarci bili pravi i prilično bolni. Bar za nju.

image

Jane Fonda u razgovoru s Drew Barrymore otkrila je mnoge tajne

CBS/PLANET/PROFIMEDIA

"Ono što mi odmah pada na pamet kada se spomene taj film je scena šamaranja. Ja nju ošamarim, ona mene, ja nju... U toj sceni Jennifer je nosila ogromni dijamantni prsten i kada me jednom ošamarila, rasjekla mi je oko i obrvu. I do dan danas se zbog tog incidenta nije ispričala", ispričala je legendarna glumica kolegici Drew Barrymore kod koje je gostovala kako bi promovirala svoj novi film "Moving On" u kojem igra s Lily Tomlin.

Pričajući o karijeri, osim incidenta s Jennifer Lopez prisjetila se još jednog traumatičnog iskustva, i to sa snimanja kultnog filma "Barbarella" koji ju je lansirao u zvijezde. Naime, u uvodnoj sceni tog science fictiona iz 1968. slavnog redatelja Rogera Vadima, prvog Fondinog supruga, Jane izvodi striptiz u svemiru.

image

Jane Fonda došla je na predstavljanje zvijezde Jennifer Lopez na holivudskoj Stazi slavnih osam godina nakon incidenta

CHRIS DELMAS/VISUAL/PROFIMEDIA

"Mrzim biti gola pred bilo kim, pogotovo pred kamerama pa sam se zbog snimanja te scene napila. Neposredno prije kraja ovog užasnog iskustva, šišmiš je proletio između mene i kamere. Nismo znali da se to dogodilo dok se navečer nije provjerio snimljeni materijal. Sljedeći dan sam morala ponovo snimiti scenu, ovaj put mamurna", kazala je Jane Fonda dodajući kako joj je suprug obećao intimne dijelove pokriti naslovom filma, no obećanje nije ispunio.

Linker
22. travanj 2024 20:31