Ode kosa

Jason Momoa ošišao se na nulu, no ima jako dobar razlog za to

Glumac porijeklom s Havaja već godinama njeguje svoje lokne i dugu, bujnu kosu, sada je u videu pokazao da mu je nešto ipak bitnije od imagea.

Ovo je jesen velikih promjena za mnoge, a pogotovo za Jasona Momou i njegove obožavateljice. Glumac i zvijezda brojnih akcijskih spektakala objavio je video na svom Instagramu u kojem je prikazao da je potpuno obrijao glavu. Sve to za dobrotvorni cilj.

"Ovo je za nove početke, proširimo Aloha. Budimo bolji u štićenju naše zemlje i oceana. Moramo izbaciti uporabu jednokratne plastike iz naših života i naših mora. Plastične boce, plastične vrećice, pakiranja, posuđe i sve to. Pozdravimo našu Zemlju zajedno, aloha", napisao je Momoa.

Ovaj 43-godišnji glumac kosu je prvo povezao u pletenice, a zatim ju je odrezao i obrijao. "Brijem kosu, radim to zbog plastike za jednokratnu upotrebu - umoran sam od ovih plastičnih boca, moramo prestati. Plastične boce su grozne. Sada svi rade aluminij, koji je fantastičan, pa aloha", kazao je Jason u videu. "Sve to ide u našu zemlju, ide u naš ocean. Vidio sam u moru mnogo tužnih stvari. Zato vas molim da učinite sve da uklonite plastiku za jednokratnu upotrebu iz svojih života. Pomozite mi!", zavapio je.

image

Jason Momoa s dugom kosom

FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Brojni pratitelji i prijatelji oduševljeni su i promjenom, ali i plemenitom svrhom zbog koje je sve napravio. No ipak velik je broj obožavateljica koje su u šoku jer je ovaj moderni Samson ostao bez svog zaštitnog znaka - duge i bujne kose.

"Neeeee... Daaaaa za cilj... Ali ipak neeee!", samo je jedna impulzivna reakcija obožavateljice na ono što je vidjela.

Linker
18. travanj 2024 19:54