INSTAGRAM
Stiže prinova

Je li ovo najljepša objava trudnoće? Pjevačica iznenadila objavom da čeka četvrto dijete

Grammyjem nagrađenoj glazbenici i glumici to je četvrto, dok je njenom suprugu, Russellu Wilsonu, zvijezdi američkog nogometa, treće dijete.

Grammyjem nagrađenoj glazbenici i glumici to je četvrto, dok je njenom suprugu, Russellu Wilsonu, zvijezdi američkog nogometa, treće dijete.

Jednu od najboljih objava radosne vijesti o iščekivanju bebe, objavila je američka glazbenica i glumica, Ciara. Video s bazena, kamera koja prati linije njenog tijela s leđa, potom slijedi iznenadni okret i tek je tada vidljiv trudnički trbuščić Grammyjem nagrađene pjevačice. Beba bi trebala stići na svijet potkraj ove ili početkom iduće godine: njoj je to četvrto dok je njezinom 34-godišnjem suprugu Russellu Wilsonu, zvijezdi američkog nogometa, treće dijete, piše Billboard.

Ciara, koja je tumačila dojmljivu sporednu ulogu Nettie u remakeu filma "The Colour Purple", iz bivše veze s reperom Futureom ima devetogodišnjeg sina Futurea Zahira Wilburna. Sa suprugom, igračem Denver Broncosa, dobila je kćer, danas šestogodišnju Sienne Princess Wilson te sina Wina Harrisona (3). Sada jedva čekaju dolazak na svijet četvrte bebe.

image

Sa suprugom, Russellom Wilsonom, na prošlogodišnjem Vanity Fair Oscar Partyju

CASEY FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

Par se upoznao 2015. nedugo nakon što je pjevačica raskinula zaruke s reperom Nayvadiusom DeMunom Wilburnom, odnosno Futureom – jer ju je prevario.

Vjenčali su se iduće godine i već su sedam godina u skladnom braku. Jedno prilikom je, na upit kako funkcionira s troje djece uz zahtjevan posao i supruga koji je često na pripremama i utakmicama, rekla za People da obiteljski život može biti užurban i kaotičan.

"S druge strane, to je zabava bez prestanka. Naša urnebesna djeca u potpunosti šefuju u kući, ali ne bi htjela da je drugačije", otkrila je pjevačica.

Linker
27. travanj 2024 10:35