BOGATI NASLJEDNIK

Je li ovo novi dečko Angeline Jolie? Uhvaćena je na romantičnom ručku sa zgodnim milijarderom

Glumica i član jedne od najbogatijih obitelji na svijetu, čiji se imetak procjenjuje na 500 milijardi dolara, uhvaćeni su na ručku u elitnom restoranu Nobu u Malibuu u Kaliforniji.

Otkako je 2016. godine podnijela zahtjev za razvod od Brada Pitta, Angelinu Jolie rijetko viđamo u muškom društvu. I dok je Brad sreću pronašao pored dizajnerice Ines de Ramon, Angelina je zbog svojih,kako kaže, visokih standarda već godinama slobodna. Međutim, moguće je kako je napokon pronašla nekoga tko odgovara njezinim visokim kriterijima - milijardera i nasljednika financijskog carstva Davida Mayera de Rothschilda.

image

Angelina Jolie i David Mayer de Rothschild

LAGOSSIPTV/BUZZIPPER/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glumica i član jedne od najbogatijih obitelji na svijetu, čiji se imetak procjenjuje na 500 milijardi dolara, uhvaćeni su na ručku u elitnom restoranu Nobu u Malibuu u Kaliforniji. Zajedno su proveli puna tri sata, a lokal su napustili zadubljeni u razgovor ne skidajući smiješak s lica. Britanski biznismen posvećeni je aktivist za zaštitu okoliša i moguće je da ga je upravo njegova strast prema aktivizmu povezala s Angelinom.

Jolie je za sastanak odabrala klasično izdanje s daškom seksepila, zablistavši u crnoj haljini s diskretnim prorezima na struku koju je uparila s crnim salonkama.

Linker
21. travanj 2024 17:26