Irina Shayk Bradley Cooper

 COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Sretna obitelj

Je li Tom ljubomoran? Irina i Bradley zajedno su stigli u Veneciji, izgledaju baš prisno

Za ovaj holivudski par obitelj je na prvom mjestu pa su na Filmski festival u Veneciji stigli s kćerkom Leom De Seine.

Za ovaj holivudski par obitelj je na prvom mjestu pa su na Filmski festival u Veneciji stigli s kćerkom Leom De Seine.

Supermodel Irina Shayk i glumac Bradley Cooper nisu zajedno posljednje četiri godine, no od prekida su ostali u dobrim odnosima. Fotografi su ih često znali uhvatiti u šetnjama, najčešće u društvu njihove šestogodišnje kćeri Lee De Seine, a sada su se s njom uputili u Veneciju gdje danas počinje Filmski festival.

Bivši par snimljen je s osmijehom na licima i dobrog raspoloženja, a izgledali su i vrlo prisno za vrijeme vožnje brodom i ručka na kojem su se kasnije družili. Na ručku im se pridružila i njegova majka, Gloria Cooper. Kako će njegov novi film "Maestro" imati premijeru za vikend, vjerojatno će mu se majka i bivša pridružiti na glamuroznom crvenom tepihu.

image

Zajedno sa šestogodišnjom kćeri

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Inače, Irina je od nedavno u vezi s bivšim igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem, koji se pak nalazi u Miamiju - i kako je kazao izvor za medije, Tom nije nimalo ljubomoran zbog vremena koje bivši par provodi zajedno. Štoviše, pun je razumijevanja i podržava Irinu - smatra da je važno održavati dobre odnose s bivšim prvenstveno zbog njihove kćeri.

image

Na ručku s njegovom majkom

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA COBRA TEAM//BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kako je kazao izvor, Tom poštuje njihovo zajedničko odgajanje djeteta i njezina posvećenost i zrelost koja je prisuta u odnosu s Cooperom čini Irinu još atraktivnijom partnericom za njega. Kako i Brady dijeli skrbništvo nad kćeri koju je dobio s bivšom suprugom Gisele Bundchen, potpuno razumije u kakvoj se situaciji nalazi i njegova nova djevojka. Oboje provode vrijeme sa svojim bivšima i po tom pitanju "nije bilo nikakve drame" - njihova veza navodno jako dobro napreduje, a nedavno je izvor blizak nogometašu rekao kako je Irina pozitivno utjecala na njega i pomogla mu s napadima anksioznosti s kojima se susreće nakon umirovljenja.

Linker
26. travanj 2024 02:32