fali joj ljubav

Jennifer Aniston iskreno priznala da je nekad zbilja usamljena: ‘Trebam podršku‘

Iako se više ne vidi u braku, zvijezda ‘Prijatelja‘ voljela bi ‘pasti nekom u zagrljaj i ispričati mu kakav joj je bio dan‘.

Za glumicu Jennifer Aniston javnost je često govorila da nema sreće u ljubavi jer su sve njezine veze pa i dva braka bile kratkog vijeka. U razgovoru za časopis Allure Jennifer je otkrila da još vjeruje u ljubav te da nikada neće reći "ne" novoj ljubavnoj vezi, iako je trenutno ne zanima brak.

"Nikad ne reci nikad, ali nemam nikakav interes. Voljela bih biti u vezi. Tko zna? Postoje trenuci u kojima se želim jednostavno skupiti u klupko i reći: ‘Trebam podršku.‘", rekla je Aniston.

"Bilo bi divno doći kući i pasti nekome u zagrljaj i reći: ‘Bio je to težak dan‘", dodala je tijekom intervjua u kojem je također govorila o svojoj liniji proizvoda za njegu kose Lolavie i otvorila se o svojoj borbi s neplodnošću.

image

Brad Pitt i Jennifer Aniston

RON WOLFSON, 2000 ALL RIGHTS RESERVED/EVERETT/PROFIMEDIA

Aniston iza sebe ima dva braka - s Bradom Pittom bila je od 2000. do 2005., a s Justinom Therouxom od 2015. do 2018. Od tada je svoje ljubavne veze, ako ih je imala, čuvala samo za sebe.

Kako je otkrila u u intervjuu za Elle u prosincu 2018., u dobrim je odnosima s obojicom bivših muževa te je svoje brakove nazvala "vrlo uspješnima".

"Osjećam se kao da prolazim kroz razdoblje koje je bilo izazovno i vraćam se na svjetlo", rekla je Aniston za Allure, napominjući da je morala raditi na sebi kako bi izliječila dijelove svoje osobnosti koje je zanemarila otkako je bila dijete.

"Shvatila sam da ću uvijek raditi na nečemu. Hvala Bogu. Koliko bi život bio nezanimljiv kad bismo svi postigli prosvjetljenje i to je to?", zaključila je glumica.

image

Jennifer Aniston i Justin Theroux

DENNIS VAN TINE/STARMAX/PROFIMEDIA

Iako se u javnosti o njoj govorilo da je sebična jer ganja karijeru te ne želi imati djecu, istina je potpuno drugačija. Aniston je za Allure ispričala da je željela postati majka te da se u kasnim 30-ima i 40-ima podvrgnula in vitro oplodnji, no pokušaj je bio neuspješan.

"Bio je to izazovan put za mene, put stvaranja djeteta. Sve te godine i godine nagađanja... Bilo je stvarno teško. Pokušavala sam s in vitro metodom, pila kineske čajeve, što god. Dala bih sve da mi je netko rekao: ‘Zamrzni svoje jajne stanice. Učini si uslugu.‘ Jednostavno ne pomišljaš na to. I evo me danas - taj je brod otplovio", poručila je Aniston koja danas nimalo ne žali zbog svoje odluke.

Linker
25. travanj 2024 08:24