Muke po majčinstvu

Jennifer Garner otkrila da djeca ne žele gledati njezine filmove, a Benove obožavaju

Nisu sretni gledati je tužnu ili kako nekoga ljubi premda znaju da je to gluma. Zanimljivo je da ih ista stvar ne smeta kad gledaju tatu na filmu.

Život katkad nije fer, u što se uvjerila i holivudska glumica Jennifer Garner. Nije joj drago što njezina djeca, jedanaestogodišnji sin Samuel te kćeri, četrnaestogodišnja Seraphina i tri godine starija Violet, više vole gledati filmove svog tate, Bena Afflecka, nego njezine. Nije da izrijekom odbijaju gledati njen film poput "Elektra" u kojem je u mladim danima tumačila naslovnu ulogu ili špijunsku seriju "Alias" jer joj žele pokazati koliko ju vole i podržavaju, ali njoj je jasno da to čine preko volje.

image

Jennifer Garner s djecom u Los Angelesu 2020.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Ne vole moje filmove. Mislim da im je malo čudno gledati mamu kako ljubi nekoga ili plače", rekla je bivša supruga Bena Afflecka. Dodala je da ih baš zato nije tjerala da zajedno bace pogled na njen novi projekt, seriju "The Last Thing He Told Me" čije su prve dvije epizode premijerno prikazane 14. travnja, na Apple TV+. Snimljena je prema istoimenom bestselleru američke spisateljice Laure Dave, a poznata glumica tumači ulogu Hannah Hall, udane za godinu dana mlađeg supruga Owena Michaelsa čija je 16-godišnja kći Bailey iz prvog braka ne podnosi.

Međutim, njena srednja kći Seraphina ipak joj je udovoljila, ali samo zato što joj je svojedobno čitala tu knjigu, pa je htjela vidjeti kako likovi o kojima je slušala, izgledaju na malom ekranu, prenosi People. "Čitala sam tu knjigu naglas sa svojim srednjim djetetom prije spavanja i nismo mogle prestati", izjavila je glumica. S druge strane, iznenadio ju je interes Samuela, Seraphine i Violet za filmove njihovog oca.

"Ne smeta im gledati tatu. Prvi film koji ih je privukao bio je "Armagedon". Zabavljala ih je ideja da bušač nafte spletom okolnosti može postati astronaut. No, prvi film do kojeg im je bilo stalo bio je "Dobri Will Hunting". Bili su angažirani i zainteresirani i to je, gledano iz umjetničkog kuta, vjerojatno bilo jedno od posebnih iskustava u mom životu", zaključila je glumica.

Linker
23. travanj 2024 20:35