Mučile su je sumnje

Jennifer Lawrence priznala: ‘Brinula sam da neću voljeti sina kao svoju mačku‘

Glumica, koja je rodila u veljači, nije bila nimalo pripremljena na izazove majčinstva te se suočila s emocionalnim previranjima.

Glumica Jennifer Lawrence u veljači ove godine postala je majka. Ona i suprug, galerist Cooke Maroney, dobili su sina Cyja kojeg čuvaju od javnosti. Kao i svaka nova majka suočava se s novim izazovima, no za Vogue je priznala ono što mnoge majke zbog srama ne žele.

Zvijezda serije "Don‘t Look Up" ispričala je da je bila zabrinuta hoće li svom sinu pružiti ljubav kakvu osjeća za svoju mačku.

"Tako je zastrašujuće govoriti o majčinstvu. Samo zato što je za svakoga tako drugačije. Ako kažem: ‘Bilo je nevjerojatno od početka‘, neki će ljudi pomisliti: ‘Nije mi bilo nevjerojatno u početku‘ i osjećati se loše. Srećom, imam toliko prijateljica koje su bile iskrene i rekle: ‘To je strašno. Možda se nećete odmah povezati. Možda se nećeš odmah zaljubiti u bebu‘", rekla je Lawrence.

image

Jennifer Lawrence u prosincu 2021. na premijeri filma Arrivals s trudničkim trbuhom.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ljubav majke prema djetetu ne može se usporediti s ičime, ali ljubav kao takvu ne treba stavljati u kalupe jer je imamo dovoljno za sve, što se Lawrence uvjerila nakon što je prošlo izvjesno vrijeme.

"Sjećam se da sam prije rođenja šetala s jednom od svojih najboljih prijateljica i rekla sam joj: ‘Svi stalno govore da ću voljeti svoju bebu više od svoje mačke. Ali to nije istina. Možda ću je voljeti koliko i svoju mačku?‘", upitala se tada Lawrence.

Unatoč tome što nije znala što očekivati, Lawrence je izjavila da se odmah zaljubila u Cyja.

image

Jennifer Lawrence i njezin suprug Cooke Maroney.

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

“Jutro nakon što sam rodila, osjećala sam se kao da mi je cijeli život počeo ispočetka. Samo sam zurila u njega. Bila sam tako zaljubljena", ispričala je glumica, čije se srce, otkrila je za Vogue, "rastegnulo do kapaciteta za koji nije mislila da ga ima".

"Također sam se zaljubila u sve bebe posvuda. Novorođenčad je tako nevjerojatna. Oni su ti ružičasti, natečeni, krhki mali borci. Sada volim sve bebe", poručila je Jennifer.

Jennifer i Cooke vjenčali su se 19. listopada 2019. na Rhode Islandu ispred 150 uzvanika, među kojima su bila i poznata lica poput Adele, Amy Schumer, Kris Jenner i Emme Stone. Svečanost se održala na luksuznom imanju Belcourt of Newport, u vili koju je 1894. projektirao američki arhitekt Richard Morris Hunt.

Linker
23. travanj 2024 03:53