Jennifer Lawrence

 JOHN NACION/SHUTTERSTOCK JOHN NACION/SHUTTERSTOCK
Šuška se, šuška

Jennifer Lawrence se napokon javno osvrnula na glasine o plastičnim operacijama

S obzirom na to da se već neko vrijeme govori kako se oskarovka podvrgla estetskim operacijama, iste je napokon odlučila komentirati. Nagađalo se kako je 33-godišnjakinja operirala nos, ali i da je uklonila kožu kapaka.

S obzirom na to da se već neko vrijeme govori kako se oskarovka podvrgla estetskim operacijama, iste je napokon odlučila komentirati. Nagađalo se kako je 33-godišnjakinja operirala nos, ali i da je uklonila kožu kapaka.

Magazin Interview spojio je oskarovku Jennifer Lawrence i poduzetnicu Kylie Jenner. Naime, slavna glumica dobila je zadatak intervjuirati Kylie. U ugodnom razgovoru dvije slavne dame dotakle su se različitih tema, pa i "dotjerivanja estetskom kirurgijom". S obzirom na to da se već neko vrijeme šuška kako je Jennifer bila na estetskim operacijama, iste je napokon odlučila komentirati. Nagađalo se kako je 33-godišnja američka glumica operirala nos, ali i da je uklonila kožu s kapaka.

Nakon što je Kylie priznala da je povećala grudi, njih su dvije razgovarale o rezultatima iscrtavanja usana. Kylie je navela da je upravo to potaknulo njezinu zainteresiranost za šminku, na što joj je Jennifer odgovorila:

‘‘I ja mislim kako je nevjerojatno to što šminka može učiniti jer radim s Hungom Vanngom koji iscrtava usne, a ja ga nazivam svojim plastičnim kirurgom jer su svi u posljednjih nekoliko mjeseci otkako radim s njim uvjereni da sam operirala oči.‘‘

image

Već se neko vrijeme šuška da je Jennifer imala estetske zahvate na svome licu

JOHN NACION/SHUTTERSTOCK JOHN NACION/SHUTTERSTOCK

Dodala je kako nikada nije imala nijednu plastičnu operaciju na svome licu i da je sve to rezultat korištenja make-upa. ‘‘Ma kakvi, nisam operirala oči. Samo se šminkam‘‘, rekla je glumica.

‘‘Započela sam glumiti s 19 godina, tako da dobivam slike prije i poslije od svoje 19. do 30. godine. Sada sam odrasla, smršavjela sam u licu, a lice mi se promijenilo jer starim. Svi su mislili da sam operirala nos, ali nisam‘‘, dodala je. Lawrence je često glavna tema brojnih nagađanja pa tako i onih ljubavnih. Naime, mnogo se puta govorilo da je upravo ona kriva za razvod pjevačice Miley Cyrus i glumca Liama Hemswortha.

image

Miley i Liam rastali su se 2019. godine, a govorilo se kako je njegova navodna afera s Jennifer jedan od glavnih razloga

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

‘‘Voljela bih napokon odgovoriti na to što se govori. To nije istina. Totalna glasina", rekla je glumica nakon što ju je Andy Cohen u svojoj emisiji ‘‘Watch What Happens Live‘‘ zamolio da komentira glasine o njezinoj navodnoj aferi s kolegom Hemsworthom.

Linker
27. travanj 2024 07:49