SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
sretno zaljubljeni

Jennifer Lopez i Ben Affleck izmjenjivali nježnosti na premijeri njegovog filma

Glazbenica je došla kao podrška svom suprugu

Glazbenica je došla kao podrška svom suprugu

Iako na posljednjim velikim događanjima glumca Bena Afflecka fotografi znaju uhvatiti u neugodnim trenutcima, na premijeri svog filma bio je u najboljem raspoloženju. Naime, na dodjeli nagrada Grammy, na koje je došao kao pratnja supruzi Jennifer Lopez, glumac je izgledao kao da mu je smrtno dosadno pa su njegove fotografije postale viralne.

Sada, na premijeri novog filma kojeg je producirao s Mattom Damonom "Air", Affleck je došao boljeg raspoloženja, kao i J.Lo, a par je na crvenom tepihu uz veliki osmijeh izmijenio nježnosti. Lopez je nosila dugu toaletu u vibrantnoj neonskoj nijansi upotpunjenu s kristalima koji krase gornji dio kreacije, a Affleck je odabrao klasično odijelo u tamnoplavoj nijansi.

image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Glumac je u suradnji s dugogodišnjim kolegom Mattom Damonom režirao biografsku sportsku dramu koja tematizira nastanak mega suradnje sportskog brenda Nike i legendarnog košarkaša Michaela Jordana. Glumci igraju i vodeće uloge u filmu pa je Damon u ulozi direktora Nikea, Sonnyja Vaccara, dok je Affleck u ulozi suosnivača Phila Knighta. Uz ova dva snažna glumačka imena, ostatak postave sačinjene od slavnih imena čine Jason Bateman, Chris Tucker i Viola Davis.

image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Na premijeru filma u Los Angelesu i Matt Damon je stigao u društvu supruge Luciane Barroso, a par se uskladio u crnim svečanim kombinacijama. "Iskreno, čini se kao prirodni razvoj za nas, napisali smo i radili na hrpi filmova pa je i ovo iskustvo bilo jednako dobro", rekao je Damon, a Affleck je nadodao da je snimanje ovog filma bilo jedno od najboljih iskustva u karijeri. U naša kina "Air" dolazi od 6. travnja.

Linker
26. travanj 2024 17:34