sad može priznati

Jennifer Lopez: ‘Srce mi je bilo slomljeno kao nikad. Mislila sam da ću umrijeti‘

Nakon što je sve fanove prestrašila s brisanjem objava na Instagramu, slavna pjevačica je otkrila kako se točno osjećala nakon prekida s glumcem davne 2004. i koju poruku nosi njezin novi album.

Otkako se vjenčala s Benom Affleckom, Jennifer Lopez sve češće daje intervjue u kojima govori o svom sadašnjem i nekadašnjem odnosu sa suprugom.

Zaljubljena žena rijetko može šutjeti o svemu (osim ako nije Kate Middleton), pa Jen iskorištava svaku priliku da javnosti pokaže koliko joj se život promijenio nakon što su se ona i Ben ponovo zaljubili.

U novom intervjuu za Apple Music 1, J.Lo je iskreno govorila o trenucima kada je prekinula s Benom. Njih dvoje zaljubili su se davne 2002., a vezu su prekinuli 2004. zajedno sa zarukama.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck 2002.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Bilo je tako bolno kad smo prekinuli. Kad smo otkazali vjenčanje prije 20 godina, srce mi je bilo slomljeno kao nikada u životu. Iskreno, osjećala sam se kao da ću umrijeti", ispričala je Lopez.

"To me potpuno slomilo za sljedećih 18 godina i jednostavno sam osjećala da ne mogu ništa napraviti kako treba. Ali sada, 20 godina kasnije, naša veza ima sretan kraj. Ima kraj koji se nikada ne bi dogodio u Hollywoodu", dodala je J.Lo.

Njezino brisanje objava na Instagramu zapravo je bila poruka da stiže nešto novo i drugačije. Naime, riječ je bila o marketinškom triku za njezin novi album "This is me… now", svojevrsnoj posveti albumu "This is me… Then" ‘kojeg je izdala 2002. usred prve veze s Affleckom.

"Uhvatili smo me u ovom trenutku kada sam se ponovno srela s ljubavi svog života i odlučili smo da ćemo zauvijek biti zajedno. Cijela poruka albuma je: "Ova ljubav postoji. Ovo je prava ljubav", objasnila je pjevačica.

"Ako ste poput mene, ponekad, izgubili nadu i skoro odustali, nemojte. Prava ljubav postoji i neke stvari traju zauvijek i to je stvarno. Želim tu poruku prenijeti u svijet, a za to je potrebna velika ranjivost", poručila je Jennifer.

Linker
24. travanj 2024 21:41