Vedar duh

Jeremy Renner šali se na svoj račun nakon što ga je pregazila ralica: ‘Dok me popravljaju...‘

Glumac je stradao na Novu godinu. Na svom je imanju pomogao nećaku te mu ralicom iskopao auto iz snijega, a zatim je zbog nesretnih okolnosti pao pod teško vozilo.

Jeremy Renner i dalje svojim obožavateljima javlja novosti nakon nesreće s ralicom koja ga je zadesila na Novu godinu. Nakon što je vozilo od sedam tona prešlo preko njega završio je na dugom liječenju na intenzivnom odjelu, a ima i više od 30 slomljenih kostiju. Unatoč svemu, glumca nije napustio vedar duh što je pokazao i posljednjom objavom kojom je najavio svoju nadolazeću seriju "Rennervations" koja će se prikazivati na Disney+ kanalu. Pokazao je fotografije nastale na setu iza kamera, uz napomenu da projekt dolazi uskoro.

"Hvala na vam na vašem strpljenju... Dok sam ja u radionici i popravljaju me", našalio se Renner na svoj račun. Ovaj 52-godišnji glumac u prosincu je prvi put najavio seriju od četiri nastavka koja će se premijerno prikazati u prvom dijelu ove godine. Sada je obožavateljima otkrio da se na seriji još radi te da će još detalja otkriti kasnije.

"Pripremamo se kako bi premijerno pustili ovu nevjerojatnu seriju", napisao je glumac. Otkako su ga prošlog mjeseca pustili iz bolnice Renner pomalo najavljuje emitiranje serijala. Tako je uz jednu snimku iza kamera još ranije napisao: "Čim se postavim na noge, dolazimo VAM, u cijelom svijetu... nadam se da ste spremni", napisao je.

image

Jeremy Renner stradao je 1. siječnja

RB/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/PROFIMEDIA

Prema sažetku serije, gledatelji će moći vidjeti kako glumac "ponovno bavi osmišljavanjem jedinstvenih namjenski izgrađenih vozila kako bi se zadovoljile potrebe zajednice", piše u najavama ovog serijala.

Posjetimo, Renner je pao pod snježnu ralicu, a nakon istrage se doznalo da je pokušavao zaustaviti taj stroj težak nekoliko tona, koji je proklizao i prijetio da će udariti njegovog nećaka.

Linker
24. travanj 2024 20:05