Promo
Oštre poruke

J.Lo oduševila izgledom, ali mnogi su joj zamjerili jedno: 'Bogata si, možeš si kupiti drugo'

Pop diva što god napravi i gdje god da se pojavi obično oduševljava i one koji vole njenu glazbu, ali i one koji samo gledaju njezinu besprijekornu figuru, no ovog puta nakon izlaska dugo najavljivanog spota, zbog ne baš sretno odabranog komada odjeće našla se na udaru brojnih kritičara.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (51) objavila je dva nova spota, u suradnji s mladim latino glazbenikom Malumom (26), o njihove dvije pjesme “Pa Ti + Lonely”, odnosno atraktivnim videospotovima koje su objavili istovremeno ne prestaje se pričati. U manje od dva dana uradak je skupio gotovo pet milijuna pregleda na YouTubeu.

Latino diva ni u ovoj suradnji nije odstupala od svojih atraktivnih odjevnih kombinacija kao ni od spektakularnih plesnih kombinacija, od kojih ona koju izvodi na stolici podsjećaju na ples u filmu "Prevarantice s Wall Streeta" u kojima je J.Lo oduševila plesom na šipki.

Njezinu pojavu komentirali su mnogi obožavatelji, latino ljepoticu, jasno hvale zbog njenog izgleda, ali jedna stvar je zasjenila i njenu odličnu formu, uvježbane koreografije te izazovnu odjeću. Uz salve oduševljenja, J.Lo našla se i pod paljbom oštrih kritika zbog toga što se još uvijek ne želi odreći krzna.

YouTube screenshot
Prizor iz novog spota J.Lo 'Pa Ti + Lonely'

Iako je ekologija i suosjećajna moda sve veći trend u svijetu, latino diva se očito još uvijek ne želi odreći krzna. Što su među brojnim odjevnim kombinacijama brojni obožavatelji zamijetili - i zamjerili. Mnogi su joj poručili "Go Faux" - odnosno da počne nositi lažno krzno.

Bunda zasjenila atraktivne kombinacije

"Prestani nositi krzno, bogata si možeš kupiti nešto drugo zbog čega se ne mora uzeti skalp životinje da bi se pokrila", poručila joj je jedna pratiteljica, a više od tisuću ljudi se složilo s tom tvrdnjom.

YouTube Screenshot
Pojavljivanje u krznenoj bundi, izazvalo je niz negativnih komentara

Bilo je još mnogo sličnih komentara: "Molim te prestani nositi mrtve životinje", ili "Što nije u redu s tobom, go faux!". Kako na engleskom, tkao i na španjolskom brojni obožavatelji apelirali su na (modnu) savjest ove pjevačice i glumice.

Promo
Jennifer Lopez i Maluma najavljuju i zajednički film, koji izlazi u veljači 2021.

Pjesme “Pa Ti” i “Lonely” napisali su Jennifer Lopez i Maluma, a spot, koji se sastoji od dvije priče režirao je Jessy Terrero. Sve to što su priredili jako je dobar uvod i najava za film “Marry Me” u kojem također glume neodoljiva Jennifer Lopez i popularni Maluma, a pjesme će se naći na soundtracku. Film će u kinima biti prikazan uoči Valentinova, odnosno u kina dolazi 12. veljače 2021.

Pročitajte i:

Kako je J.Lo zelenu Versace kreaciju upisala u vječnost: 'Bila je to lijepa haljina, nisam ni slutila'

J. Lo se izvrsno snalazi u ulozi modela: Pop diva zablistala je u novoj kampanji poznatog brenda

I ona zna pogriješiti: Psihodelični komadi na Jennifer Lopez baš i nisu najsretniji izbor

Slavna holivudska stilistica 'popljuvala' slavne dame: Da 2020. godina ima ime, zvala bi se kao ona

Idealan izbor za ljeto: U njoj vam nije vruće, izgleda elegantno i savršena je za svaku priliku

Linker
14. travanj 2024 20:39