Joe Manganiello

 PROFIMEDIA
Opet ljubi glumicu

Joe Manganiello nije dugo tugovao nakon Vergare, na crveni tepih stigao s novom djevojkom

Zgodni glumac potvrdio je šuškanja da više nije sam i na crveni tepih poveo je svoju novu ljubav koju je upoznao prije nepuna četiri mjeseca.

Zgodni glumac potvrdio je šuškanja da više nije sam i na crveni tepih poveo je svoju novu ljubav koju je upoznao prije nepuna četiri mjeseca.

Nakon što su srpnju iznenadili javnost objavom da se rastaju, Sofia Vergara i Joe Manganiello nisu dugo tugovali. Zvijezda serije ‘‘Moderna obitelj‘‘ ljubi ortopedskog kirurga Justina Salimana, zgodni Manganiello od rujna je u vezi s Caitlin O‘Connor. Iako do sada nije govorio o svom privatnom životu nakon fatalne Vergare, Joe je potvrdio da više nije sam. Naime, s novom djevojkom pojavio se ruku pod ruku na crvenom tepihu gala svečanosti u organizaciji zaklade Children of Armenia Fund.

Tu je večer Joe Manganiello koji je početkom godine otkrio da ima armenske korijene, primio i nagradu za humanitarni rad. Caitlin O‘Connor inače američka voditeljica i glumica, ponosno je stajala uz svog novog dečka i nije skidala osmijeh s lica.

image

Zgodni Manganiello od rujna je u vezi s Caitlin O‘Connor

GETTY IMAGES

Par je započeo vezu prije nepuna četiri mjeseca nakon što su se upoznali na after partyju nakon predstavljanja HBO-ove drame o vrhuncu košarkaškog kluba LA Lakersa ‘‘Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty‘‘.

image

Romantična šetnja Firencom

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Joe i Caitlin su nakon toga nekoliko puta viđeni zajedno, prvo u jednoj teretani u Los Angelesu, a prije mjesec dana boravili su Firenci i s njima je bila njegova ljubimica, malena chihuahua, Bubbles. Naime, nakon rastave od Vergare, osim imovine morali su odlučiti i kome će pripasti Bubbles i zajedničkim dogovorom otišla je sa svojim gazdom. A on se očito odlično brine o malom psiću kojeg vodi i na prekooceanska romantična putovanja i očito se njegova nova djevojka ne buni što su njihova druženja sada u troje.

Linker
27. travanj 2024 15:25