tko prizna...

John Legend o vezi s Chrissy Teigen: ‘Nisam bio dobar, morao sam se promijeniti‘

Na početku veze s manekenkom Chrissy Teigen, Legend je shvatio da mora pod hitno nešto učiniti da ju ne izgubi.

Glazbenik John Legend i bivša manekenka Chrissy Teigen u svojem su devetogodišnjem braku prošli svakakve izazove, a najveći se dogodio 2020. kada su izgubili svoju treću bebu. Iako se još oporavljaju od ovog gubitka, njihovo zajedništvo je jače nego ikada prije te je totalna suprotnost njihovim počecima.

Par se prvi put upoznao na snimanju glazbenog spota 2006. godine i odmah su "kliknuli". Unatoč tome što su željeli da stvari idu polako, njihova se romansa brzo zahuktala i vjenčali su se 2013. U podcastu "On Purpose with Jay Shetty" Legend je progovorio o ranima danima svoje romanse s Teigen i priznao da nije bio toliko involviran u njihov odnos kao što je sad.

"Mislim da sam tada bio sebičniji. Nisam bio sjajan partner na početku naše veze. Iako mi je bila jako draga i jako sam bio uzbuđen što sam s njom, i dalje sam bio sebičan. Bio sam u srednjim dvadesetima, još uvijek nisam spreman u potpunosti biti predan partner kakav sam sada", ispričao je Legend.

image

Chrissy Teigen i John Legend

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Kako je vrijeme prolazilo, Legend je rekao da mu je kasnije sinulo da se mora promijeniti kako bi se izborio za osobu koju voli.

"Kada prestanete biti toliko sebični i kada razmišljate ne samo o radosti koju dobivate iz situacije i zadovoljstvu koje dobivate iz nje, već i o svojoj odgovornosti i predanosti u toj situaciji, jednostavno rastete i sazrijevate. Dio toga je da je to samo pitanje vremena. Treba ti vremena da postaneš osoba kakva želiš biti", rekao je Legend.

Njihova ljubav inspirirala je glazbenika da napiše pjesmu "I Don‘t Love You Like I Used To".

"Kada smo se tek upoznali, jako smo se privlačili, naša kemija je bila odlična, ali ta razina privlačnosti je više poput zaljubljenosti na početku veze. A ljubav kad može izdržati test vremena, mora biti dublja i stvarnija od toga. Prošli smo kroz dovoljno stvari zajedno zbog kojih nas je stvarno učinila jačima. Ti testovi su učinili da rastemo zajedno i shvatimo stvari jedno o drugome koje nismo znali. Sada je drugačije, ali je bolje", objasnio je glazbenik.

Legend i Teigen bili su vrlo otvoreni sa svojim fanovima o tragediji koja ima se dogodila. Naime, Teigen je prošla pobačaj koji joj je spasio život, nakon što su liječnici u rujnu 2020. kazali da njihov nerođeni sin Jack nema nikakvih šansi za preživljenje. No, ovoga ljeta saznala je da je ponovno trudna.

"Posljednjih nekoliko godina bile su prisutne mutne emocije, ali radost je ponovo ispunila naš dom i srca. Do sada sam govorila samoj sebi: ‘U redu, ako je danas zdravo, objavit ću.‘ I onda odahnem kad čujem otkucaje srca. Zasad je sve savršeno i lijepo. Puna sam nade, osjećam se nevjerojatno. Bilo mi je teško ovo zadržati za sebe", poručila je Teigen, koja s Legendom ima šestogodišnju kćer Lunu i četverogodišnjeg sina Milesa.

Linker
19. travanj 2024 08:54