Nakon tragedije

John Legend opisao supruginu trudnoću nakon gubitka sina: ‘Prisutan je oprezan optimizam‘

Par je s javnosti podijelio detalje svog velikog gubitka, na jesen 2020. Chrissy je odlučila da na društvenim mrežama podijeli svoju uplakanu sliku iz rodilišta. Svojim je istupom pomogla mnogim ženama koje prolaze istu tragediju.

John Legend se u najnovijem razgovoru otvorio po pitanju trudnoće svoje supruge Chrissy Teigen. Glazbenik kaže da su drugom stanju i dolasku prinove pristupili s "opreznim optimizmom", nakon što su relativno nedavno prošli kroz gubitak sina Jacka.

Glazbenik je progovorio o tragediji koja im se dogodila, kada su izgubili svoju treću bebu. Prvo je Chrissy progovorila o tome da je prošla pobačaj koji joj je spasio život, nakon što su liječnici u rujnu 2020. kazali da njihov nerođeni sin Jack nema nikakvih šansi za preživljenje.

image

Chrissy Teigen i John Legend s kćeri Lunom i sinom Milesom

PLANET PHOTOS/PROFIMEDIA

"Kad god doživite gubitak trudnoće, u novoj je prisutan oprezan optimizam, jer nikada ne znate što se može dogoditi, a već ste prošli tragediju i izgubili dijete. No zasad sve je odlično, djeca su uzbuđena, svi smo uzbuđeni i ne možemo dočekati da donesemo dijete na ovaj svijet", kazao je John Legend.

Nekoliko dana prije njegova intervjua Chrissy je iskreno progovorila o nevolji koju je proživjela, ranije ju je nazivala "spontani pobačaj", no sada je otišla korak dalje.

"Hajdemo to nazvati pravim imenom: bio je to abortus. Abortus, koji mi je spasio život, jer beba apsolutno nije imala nikakve šanse. Da budem iskrena, nikako i nikada mi to nije sinulo sve do prije nekoliko mjeseci", kazala je Teigen ranije ovog tjedna.

Chrissy je trenutno trudna s četvrtim djetetom nje i Johna, a uz pokojnog Jacka, imaju kćer Lunu Simone (6) i sina Milesa Theodorea (4).

Linker
23. travanj 2024 07:42