U PUNOJ KUĆI

John Stamos dao otkaz bebama: Nije mogao slušati plač blizanki Olsen

U razgovoru u podacastu glumac je otkrio do sad nepoznate detalje koji su se odvijali iza kamera popularne serije "Puna kuća" s kraja osamdesetih. Prvo je tražio nove glumice, a onda molio produkciju da vrate stare.

Gostujući na podcastu “Good Guys” američki je glumac John Stamos otkrio da je za vrijeme snimanja serije “Fill House” ("Puna kuća") od produkcije tražio da otpuste blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen. Stamos je u svih osam sezona utjelovio lik Jesseja Katsopolisa, a blizanke su utjelovile lik njegove nećakinje Michelle. Tijekom snimanja serije blizanke su se često izmjenjivale.

image

John Stamos s blizankama Olsen

IFTN/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA IFTN/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

Za vrijeme snimanja scene u kojoj Jesse i prijatelj Joey, kojeg je utjelovio Dave Coulier, malenoj Michelle mijenjaju pelenu, tada jedanaestomjesečne glumice nisu prestajale plakati što je Stamosa smetalo.

"Snimamo scenu. Joey i ja smo presvlačili bebu, zar ne? A Danny [Bob Saget] je otišao i rekao je, ‘Čuvaj djecu.‘ U idućoj sceni nosimo bebu dolje, odnesemo je u kuhinju i isperemo je crijevom. Naravno da je vrištala. Obje su vrištale. Željele su biti bilo gdje drugdje samo ne tamo, a i ja sam", otkrio je Stamos i dodao kako je produkcija pokušala sve kako bi umirila djevojčice, ali im to nije pošlo za rukom nakon čega je on tražio da se za lik Michelle nađu nova djeca.

"Nisam se mogao nositi s tim. I rekao sam, ‘Ovo neće uspjeti‘, i ponovio sam to deset puta. Rekao sam: ‘Riješite ih se, ne mogu ovako raditi.’ I tako su ih se riješili", priznao je glumac voditeljima podcasta.

Snimanje je nastavljeno bez blizanki Olsen, no ni to nije potrajalo dugo jer je već par dana kasnije Stamos od produkcije tražio da vrate sestre u seriju. "Prošao je dan ili dva, tako nešto, i pokušali smo s drugom djecom, ali nije upalilo", dodao je Stamos.

Nakon serije "Full House" sestre Olsen nastavile su s glumačkom karijerom te su glumile u filmovima "Passport to Paris" iz 1999., "Our Lips Are Sealed" iz 2000. te "New York Minute" iz 2004. Danas se bave modom te imaju vlastiti modni brend "The Row". U Netflixovom nastavku serije "Full House", Stamos je reprizirao svoju ulogu Jesseja, dok su blizanke odbile reprizirati svoju ulogu.

Linker
19. travanj 2024 21:22