plijenila je poglede

Još jedno fantastično modno izdanje: Lejla oduševila u jednostavnoj, ali vrlo efektnoj haljini

Nakon što za Silvestrovo proslavili 16 godina braka, obitelj Filipović uživa u odmoru u toplijim krajevima. Lejla je odjenula crnu kreaciju Patrizia Pepe i oduševila pratitelje koji su zaključili da se su kraj nje ljepote Dubaija pale u drugi plan.

Članovi obitelji Filipović ne libe se pokazati kako uživaju u zajedničkim trenucima. Tarik i Lejla nedavno su proslavili 16. godišnjicu braka, a objavili su i rijetku obiteljsku fotografiju sa sinovima Armanom i Dinom. Sada su otkrili kako zajedno uživaju na egzotičnoj destinaciji.

Naime, dok su mnogi Hrvati pohrlili u hladnije krajeve kako bi uživali u zimskim radostima, Filipovići su ipak odlučili otputovat u toplije krajeve. Tako su se 51-godišnji TV voditelj i glumac i 47-godišnja bivša manekenka sa sinovima zaputili u Dubai, popularni grad zavidne moderne arhitekture, luksuznih trgovina i pješčanih plaža. Upravo su ove mnogobrojne atrakcije privukle i njih pa su, kako je Lejla objavila na Instagram storyju, dan proveli uživajući na jednoj od plaža arhipelaga Palm Jumeirah, dok su navečer prošetali gradom, gledali light show i slikali se ispred najviše građevine na svijetu - Burj Khalifa.

No, koliko god bili zadivljujuća vizura Dubaija, pažnju je ipak ponovno privukla Lejla. Bivša manekenka slikala se ispred monumentalnog nebodera, a jedna se pratiteljica našalila da je zbog njene ljepote Dubai pao u drugi plan. Lejla je izgledala zanosno u dugoj crnoj haljini sa zanimljivim izrezima, koju je upotpunila Saint Laurent torbicom. Riječ je o kreaciji talijanskog brenda Patrizia Pepe koji je nastao u Firenci 1993. godine, a zbog kolekcija koje zrače senzualnosti, elegancijom i ženstvenosti zauzeo je svoje mjesto među mnogima omiljenim brendovima. Karakteristika je brenda spoj svakodnevne praktičnosti s glamurom pa ga danas možemo naći u ormarima brojnih poznatih lica kao što su Katy Perry, Jessica Alba, Dua Lipa i Alexa Chung.

Linker
18. ožujak 2024 02:20