VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX
Najveća podrška

Josipa Perišić s djecom stigla u Katar i otkrila što rade uoči utakmice protiv Brazila

Našeg Ivana Perišića danas će na Stadionu Education City u Dohi bodriti supruga Josipa, kći Manuela i sin Leonardo.

Našeg Ivana Perišića danas će na Stadionu Education City u Dohi bodriti supruga Josipa, kći Manuela i sin Leonardo.

Josipa Perišić, supruga našeg proslavljenog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića, stigla je u Dohu uoči utakmice Hrvatska - Brazil u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru.

Na društvenim mrežama Josipa je pokazala kako provodi vrijeme u Dohi te otkrila kako su joj se pridružila i njezina djeca, desetogodišnji Leonardo i osmogodišnja Manuela.

Obitelj Perišić uživala je u šetnji gradom i razgledavanju znamenitosti. Posjetili su Pearl Island, umjetni otok koji se prostire na gotovo četiri četvorna kilometra, a zajedno su pozirali ispred metalnog spomenika u obliku ruke, koji je djelo iračkog umjetnika Ahmeda Albahranija.

Inače, u Katar su proteklih tjedana stigli brojni članovi obitelji naših Vatrenih. Joška Gvardiola bodrila je majka Sanja te sestre Franka i Lorena, za Matea Kovačića navija njegova Izabel, a tu je i cijela obitelj Modrić. Također, na posljednjoj im se utakmici pridružila i Helena Livaković, supruga našeg vratara Dominika.

Podsjećamo, osim Leonarda i Manuele, bračni par Perišić ima i sina Luku, koji se rodio u travnju ove godine. Josipa i Ivan upoznali su se još u srednjoj školi, a svoju su ljubav okrunili brakom 2012. godine kod matičara. Crkveni su brak sklopili na Šolti 2020. godine.

Linker
26. travanj 2024 01:05