Joško Gvardiol

 TOMISLAV KRIŠTO/CROPIX
Susret s uzorom

Joško Gvardiol u zagrljaju nogometne legende kojoj se posebno divi

Dvadeset godina dijeli našeg mladog reprezentativca, inače najskupljeg stopera na svijetu, i legendarnog nogometaša koji je prije nekoliko tjedana otišao u igračku mirovinu.

Dvadeset godina dijeli našeg mladog reprezentativca, inače najskupljeg stopera na svijetu, i legendarnog nogometaša koji je prije nekoliko tjedana otišao u igračku mirovinu.

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol s 21. godinom života najskuplji je stoper na svijetu, čiji je prelazak iz trenutačnog kluba, RB Leipziga, u Manchester City sve aktualniji. Mladi Joško oduševljavao nas je potezima na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru i postao miljenik nacije, posebno njenog mlađeg ženskog dijela. Bez obzira na to hoće li zaigrati za aktualnog europskog prvaka ili neće, mnogi ga smatraju budućnošću nogometa. Kao jednog od najvećih nogometnih uzora na svom sportskom putu Joško ističe Zlatana Ibrahimovića, a sada je dobio i priliku da ga upozna – na svom je instagramskom profilu objavio fotografiju na kojoj s legendarnim Ibrom stoji zagrljen.

image

Joško Gvardiol i Zlatan Ibrahimović nasmijani od uha do uha

JOŠKO GVARDIOL/INSTAGRAM

Nije poznato gdje je fotografija snimljena, no po odjeći se može zaključiti da je prilika bila sportska ili neformalna. Ibrahimović se u svojoj 41. godini prije koji tjedan oprostio od nogometa na slavnom milanskom San Siru, ali nije odustao od daljnjeg brendiranja svog lika i djela, što se vidi i po natpisu „I am Zlatan Ibrahimović” na majici, a to je ujedno i naslov njegove autobiografije. Joško nije otkrio je li mu dvadeset godina stariji slavni kolega otkrio kakvu nogometnu ili možda marketinšku tajnu, ali sigurno je da mu ovaj susret jako puno znači.

Linker
27. travanj 2024 05:49