privatno slavlje

Joss Stone udala se u tajnosti: Sa suprugom ima 2 djece, a trenutačno žele posvojiti

Britanska pjevačica sa sadašnjim suprugom ima dvoje djece: dvogodišnju kćer Violet i jednogodišnjeg sinčića Shackletona.

Britanska pjevačica Joss Stone otkrila je kako se prošli tjedan u tajnosti udala za dugogodišnjeg partnera Codyja DaLuza s kojim ima dvoje djece - dvogodišnju Violet i jednogodišnjeg Shackletona. Kako donosi Daily Mail, prvi su se put nakon vjenčanja zajedno pojavili na crvenom tepihu povodom promocije novog mjuzikla ‘‘The Time Traveller‘s Wife‘‘ u kazalištu Apollo u Londonu.

image
DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA/SHUTTERSTOCK

Izgledajući senzacionalno u cvjetnoj maksi haljini, pjevačica je na vjenčanom prstu nosila ogroman dijamantni prsten što je i bio prvi znak da je par odlučio reći ‘‘da‘‘. Bračni par vjenčao se samo nekoliko tjedana nakon što je Joss otkrila da su ona i Cody krenuli u proces posvajanja kako bi proširili svoju četveročlanu obitelj.

‘‘Pokušavamo proširiti svoju obitelj te se nadam da ćemo u tome uspjeti. Da se mene pita, ja bih imala 25-ero djece‘‘, nedavno je rekla u intervjuu za časopis Hello. Osim što planiraju proširiti obitelj, pjevačica je također otkrila kako njezina kći Violet već pokazuje prve znakove muzikalnosti te da bi mogla krenuti maminim stopama.

‘‘Violet obožava ukulele, neprestano trči po kući pretvarajući se da svira i pjeva‘‘, rekla je glazbenica.

Linker
25. travanj 2024 12:03