GETTY IMAGES
ispovijest manekenke

Julia Fox o vezi s Kanyeom: "Osjećala sam se poput marionete, nudio mi je operaciju grudi..."

Glumica i manekenka u svojim memoarima progovorila je o svojoj kratkotrajnoj vezi s bivšim suprugom Kim Kardashian, Kanyeom Westom.

Glumica i manekenka u svojim memoarima progovorila je o svojoj kratkotrajnoj vezi s bivšim suprugom Kim Kardashian, Kanyeom Westom.

Memoari manekenke i glumice Julije Fox "Down the Drain" govore o njezinom životu, to jest ljubavnoj vezi s likom kojeg u knjizi naziva Umjetnikom (The Artist), ali je vrlo jasno kako se radi o reperu koji trenutačno koristi ime Ye. Njihova kratka veza bila je glavna tema tabloida, ali i društvenih mreža, no prema njezinim tvrdnjama taj odnos bio je neugodan i frustrirajući i to iz nekoliko razloga o kojima piše u memoarima.

On je inicirao upoznavanje

Julia Fox otkrila je kako je njihovo upoznavanje inicirao reper sam tražeći njezin broj od njezinog starog prijatelja. "Nisam toliko razmišljala o tome na početku jer sam i prije izlazila s poznatima i znala sam da ih zanima samo jedna stvar", napisala je, ali njezino upoznavanje s Kanyeom rezultiralo je mnogobrojnim pozivima i porukama, a sve je kulminiralo susretom za doček Nove godine u Miamiju kada ju je reper direktno pitao želi li biti njegova djevojka, odnosno želi li da njihova veza bude javna.

image

Julia Fox trenutačno promovira svoje memoare

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Ponudio joj operaciju grudi

Za vrijeme fotografiranja za magazin Interview, Julia se požalila da ne može nositi jedan od outfita jer joj ne pristaje na što joj je Kanye ponudio da joj plati operaciju povećanja grudi.

"Umjetnikove riječi rezale su zrak, neočekivane i oštre. Pogledala sam se u ogledalo, pogledala tijelo koje je rodilo drugo živo biće i zaključila da su - sasvim dobre", napisala je i dodala kako je ponudu odbila, ali su njegove riječi ostale urezane u pamćenje, zajedno s neugodnim osjećajem.

Osjećala se kao marioneta

"Ušla sam u vezu jer sam znala da bi sve ovo moglo biti značajno i nevjerojatno, da bi mi moglo otvoriti mnoga vrata", istaknula je glumica, ali i otkrila kako je ubrzo shvatila kako ju Kanye samo iskorištava u svom razvodu od reality zvijezde Kim Kardashian. "Brzo sam shvatila sam sam samo pijun, da me se koristi kao oružje. Osjećala sam se kao marioneta", priznala je i dodala kako bi on pokazivao nježnosti samo kada su kamere bile oko njih.

image

Na reviji kuće Schiaparelli u siječnju 2022.

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK

Govorio joj što mora nositi

Ono što malo koga iznenađuje je to da je Kanye govorio Juliji što da nosi. Naime, poznato je da je reper itekako utjecao na stil svoje bivše supruge Kim Kardashian, a jednako se tako smatra da i sadašnjoj supruzi Bianci Censori određuje što će odjenuti. Fox je otkrila kako je jednom prilikom pozvao stilista s njma na spoj kako bi mu dao upute oko njezinog odijevanja jer mu se ono što je tada nosila nije sviđalo.

image

Julia Fox i Ye prošle godine na modnoj reviji brenda Kenzo

VICTOR BOYKO GETTY IMAGES FOR KENZO

Obećao joj srediti milijunski posao

Na početku njihove veze, Kayne joj je obećao srediti posao od milijun dolara s jednim talijanskim brendom. Međutim, nakon njihovog razlaza, koji se dogodio preko telefonskog poziva, dogovor je raskinut. Prekid je navodno bio iniciran od strane Fox, koja je navela da tijekom njihove kratkotrajne veze nije bilo seksualnih odnosa, a osim Kanyea optužila je i Kim, njegovu bivšu, da je zbog nje ostala bez unosnog ugovora jer ju je optužila da se drogira.

Julia Fox je ipak pronašla način da namakne novce - naime, odbila je s Kanyeom potpisati klauzulu o diskreciji pa sada može zarađivati sipajući prljavo rublje znatiželjnim obožavateljima lika i djela slavnog repera.

Linker
26. travanj 2024 22:10