Richard Gere i Julia Roberts u legendarnoj romantičnoj komediji

 TOUCHSTONE/KOBAL/SHUTTERSTOCK
što bi bio nastavak?

Julia Roberts otkrila što se po njezinom mišljenju dogodilo s likovima "Zgodne žene"

Glumica je gostovala u emisiji Gayle King koja joj je postavila pitanje što misli gdje su danas Edward i Vivian koje su utjelovili ona i Richard Gere.

Glumica je gostovala u emisiji Gayle King koja joj je postavila pitanje što misli gdje su danas Edward i Vivian koje su utjelovili ona i Richard Gere.

Prije trideset i tri godine holivudska glumica s najljepšim osmijehom, Julia Roberts, snimila je sada već kultni film "Zgodna žena". I dok su se mnogi nadali kako će snimiti i nastavak ovog kino hita, to se nikad nije dogodilo. No, slavna oskarovka ima svoju viziju što se moglo dogoditi s glavnim likovima. Nedavno je gostovala u televizijskoj emisiji „CBS Mornings” Gayle King. Najbolju prijateljicu Oprah Winfrey zanimalo je što se, po Julijinom mišljenju, moglo dogoditi s glavnim junacima, Edwardom Lewisom i Vivian Ward? Poznato je, naime, da je lik prezgodnog poduzetnika u kultnom filmu tumačio Richard Gere dok je Vivian Ward, "prijateljicu noći" koju je Edward unajmio da s njim provede tjedan dana, glumila Julia Roberts. Proveli su nezaboravni tjedan u losangeleškom hotelu Regent Beverly Wilshire, zaljubili se i ostali zajedno.

image

Scena iz filma ‘ Zgodna žena‘

TOUCHSTONE/KOBAL/SHUTTERSTOCK

"Što se kasnije dogodilo s Edwardom i Vivian?", upitala ju je slavna voditeljica.

"Mislim da je on preminuo mirno u snu od srčanog udara”, rekla je Julia i nastavila.

"A ona sada vodi njegov posao", zaključila je sa smiješkom.

image

Julia Roberts odgovorila je na važno pitanje

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Iskren odgovor holivudske zvijezde dijelu obožavateljica filma nije sjeo jer su mnogi nakon filma maštali kako Edward i Vivan žive svoju "modernu bajku" i dalje, prenosi People. A slavna glumica je komentirala i svoje viđenje što se dogodilo s likovima iz filma "Odbjegla nevjesta" gdje je još jednom zaigrala s Richardom Gereom 1999. godine.

"A ovdje su ostali zajedno. Eto, u ovom filmu nije umro", objasnila je odlično raspoložena Julia.

Linker
26. travanj 2024 06:19