Lov je bio uspješan.

 CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
Muško druženje

Kad Jason Momoa peca, on to čini u platnenim tangama

Predah između dvaju snimanja iskostio je za ribolov na tunu s muškom ekipom u rodnom kraju kojoj je uspio uhvatiti ručak.

Predah između dvaju snimanja iskostio je za ribolov na tunu s muškom ekipom u rodnom kraju kojoj je uspio uhvatiti ručak.

U kraju Jasona Momoe je ‘stađun‘ lova na tune pa je zvijezda filma Aquaman okupila ekipu, pripremila mamce i upustila se u ribičku avanturu. Kosu je smotao u punđu, a odjeća (ako se to tako može nazvati) bila je tradicionalna, havajska: odjenuo je platnene tange, nalik na odjeću sumo hrvača. To je bilo sve, ne računajući sunčane naočale.

Na brod za lov na tunu ukrcala se njegova muška ekipa, oboružana posebnim ribičkim štapovima koji se mogu nositi s jednom od najsnažnijih riba u oceanu. Isplovili su, a adrenalinom nabijeni prizori s pučine nalikovali su popularnoj dokumentarnoj seriji National Geographica "Opaka tuna".

Glumac kojeg ćemo ove godine gledati u dva velika projekta, fantastičnom avanturističkom filma "Slumberland" te u westernu "The Last Manhunt" (taj film stiže u kina stiže već sredinom studenog), uživao je u zabavi kakvu dugo nije ima.

Uspio je uhvatiti ručak za svoje društvo i ponosno objavio da još uvijek zna baratati ribičkim štapom, premda će mu, zbog nove uloge koju je navodno prihvatio, više trebati alpinistički klinovi. Trebao bi, naime, tumačiti glavnu ulogu u remakeu filma iz 1993.,"Cliffhanger" i nadmašiti kolegu Sylvestera Stallonea iz orginala. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se stasiti glumac odrastao na obali oceana, snaći na stijenama i ledu.

Linker
26. travanj 2024 11:40