NDZ/STARMAX/PROFIMEDIA
"Šokirala sam se"

Kaia Gerber tek je nedavno shvatila koliko je njezina mama Cindy Crawford bila slavna

Dokumentarac o slavnim super modelima iz devedesetih godina prošlog stoljeća, otvorio je oči mlađahnoj manekenki koja je tek nedavno shvatila kakva joj je mama bila modna ikona.

Dokumentarac o slavnim super modelima iz devedesetih godina prošlog stoljeća, otvorio je oči mlađahnoj manekenki koja je tek nedavno shvatila kakva joj je mama bila modna ikona.

Mama je uvijek mama i teško ju se može gledati van tih bliskih emotivnih okvira. Pogotovo profesionalno. Tako je danas prilično poznata manekenka, 22- godišnja Kaia Gerber priznala kako nije imala pojma koliko je njezina mama, 57-godišnja Cindy Crawford nekada bila toliko slavna i utjecajna u svijetu mode. Točnije, izjavila je kako je tek nedavno shvatila da joj je mama bila prava modna ikona. A sve je to shvatila kada je pogledala nedavno emitiranu seriju ‘‘The Super Models‘‘ na Apple TV+, u kojoj o svojima najslavnijim danima osim Cindy pričaju Naomi Campbell, Linda Evangelista i Christy Turlington Burns. Zajedno s prelijepom i nažalost prerano preminulom Tatjanom Patitz, činile su slavnu manekensku petorku, supermodele koji su bili daleko popularniji od dizajnera i mode koju su nosili i prezentirali.

"Nisam imala pojma dok nisam pogledala seriju. Odjednom sam shvatila preda mnom je velika zvijezda", rekla je Kaia za Wall Street Journal.

image

‘The Super Models‘ - Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista i Christy Turlington

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Danas je mlađahna Kaia ide stopama svoje mame, no nema više tako osebujnih i karakternih ljepotica pa teško da će ikada shvatiti o kakvoj se enormnoj slavi i ludim vremenima radilo. Zanimljivo je kako se ni Cindy Crawford očito nije pretjerano trudila objasniti svojoj kćeri kako je izgledala njezina mladost u svijetu mode. Doduše, Kaia Gerber u intervjuu za Wall Street Journal rekla je kako je znala da joj je mama u mladosti bila modna ikona, ali ne baš tolika. Naime, tek je nakon odgledane serije shvatila koliko su njih pet odradile pionirski posao u modnom svijetu i koliko su olakšale put nadolazećim generacijama.

image

Slavna Cindy Crawford i kćer Kaia

KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK

A dodala je i kako ju se dojmilo koliko je njezina mama bila "pametna, fokusirana i ambiciozna"‘ čak i na početku svoje karijere.

Pogotovo jer Cindy iza sebe nije imala nikakvo slavno prezime, poznanstva ni bogatstvo kao što to i danas ima Kaia.

Linker
28. travanj 2024 08:35