Kaja Vidmar

 PRIVATNA ARHIVA
Prava idila

Kaja Vidmar pokazala kako uživa s Vrsaljkom i obitelji, s njima je bio i Šimin sin iz prvog braka

Slovenska manekenka ne skriva sreću koju dijeli s bivšim reprezentativcem. S djecom su prošetali plažom i uživali u zajednički provedenom vremenu.

Slovenska manekenka ne skriva sreću koju dijeli s bivšim reprezentativcem. S djecom su prošetali plažom i uživali u zajednički provedenom vremenu.

Partnerica našeg proslavljenog nogometaša Šime Vrsaljka, Slovenka Kaja Vidmar s javnosti je podijelila kako provodi trenutke sa svojim najbližima. Šetala je uz more u društvu bivšeg Vatrenog i sa svojom djecom - kćeri Viktorijom, sinom čije ime još nisu otkrili te Šiminim sinom iz prvog braka Brunom.

O njihovoj romansi počelo se pričati krajem veljače 2022. godine. Šime se tada potajno razveo od bivše supruge Mateje i započeo vezu s lijepom Slovenkom koja je već bila trudna. Nije poznato kada se bivši hrvatski reprezentativac razveo i gdje je upoznao Kaju, manekenku koja je ranije krasila brojne magazine, ali i stranice popularnog magazina Playboy. Prvi put su se u javnosti zajedno pojavili na vjenčanju Vrsaljkovog kolege iz reprezentacije Dominika Livakovića i njegove izabranice Helene Matić u Zadru.

Početkom travnja 2022. par je dobio kćerkicu Viktoriju čije fotografije često dijele na društvenim mrežama. Ubrzo nakon sretnog događaja Vrsaljko je objavio da napušta hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Kaja je tada na storijima podijelila emotivan tekst kojim se Šime oprostio od Vatrenih, a zatim je među probrane fotografije na svom IG feedu objavila jednu koja je otopila mnoga srca.

"Tata volimo te puno! Ti si naš ponos", napisala je Kaja uz fotografije malene Viktorije koja leži na tatinom dresu, baš kao što je Šime ležao na hrvatskoj zastavi na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. godine. Ovom je objavom izazvala oduševljenje, prvo Šimino, a onda i brojnih pratitelja.

Vidmar je prošle godine ponovno ostala trudna, a u lipnju je ekskluzivno za Gloriju otkrila da joj je druga trudnoća bila potpuno drukčija od prve. "Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana koji će mnogo toga ‘naslijediti‘ od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga" - rekla je Vidmar. Čini se da je obiteljska sreća danas potpuna.

Linker
27. travanj 2024 14:59