Zanimljiva priča

Kakav bi to zaplet bio! Matthew McConaughey i Woody Harrelson sumnjaju da su braća

Američki glumac Matthew McCounaghey u podcastu je otkrio kako sumnja da ga s glumcem Woodyjem Harrelsonom veže više od prijateljstva.

Matthew McConaughey i Woody Harrelson prošlog su mjeseca najavili novu humorističnu seriju “Brother From Another Mother” u kojoj prijatelji iz stvarnog života glume najbolje prijatelje koji svoje obitelji dovode u jednu kuću. "To je priča o nama, on i ja, naše obitelji koje se spajaju, o sukobima i komediji koja dolazi s tim", objasnio je glumac.

McConaughey je gostovao na podcastu “Let’s Talk Off Camera With Kelly Ripa” te otkrio kako Woody i on sumnjaju da su stvarno braća. Glumac je objasnio da su tijekom godina prijatelji primjetili kako ih obitelji često zamjene u fotografijama što im je samo potvrdilo fizičku sličnost. "Moja obitelj misli da sam na mnogim njegovim fotografija ja, a njegova obitelj misli da je na puno mojih fotografija on,” rekao je glumac.

Nastavio je kako su prije nekoliko godina Harrelson i on s obiteljima bili na zajedničkom odmoru u Grčkoj gdje je McConaugheyjeva majka Harrelsonu rekla da je upoznala njegovog oca. McConaugheyja je to zaintrigiralo pa je počeo istraživati obiteljsku prošlost.

Glumci su ubrzo shvatili da su se njihovi roditelji mogli upoznati za vrijeme jednog od razvoda McConaughejevih roditelja koji su se rastali dva i vjenčali čak tri puta. "Malo smo računali i otkrili da je Woodyjev tata bio na odmoru u isto vrijeme kad su se moji mama i tata razvodili. Postojala su mjesta u Teksasu gdje su se mogli okupljati ili sastajati", objasnio je voditeljici.

Na Ripino pitanje jesu li napravili DNK analizu, McConaugey je potvrdio kako naginju tome, ali da Harrelson nema ništa za izgubiti dok on može saznati da mu čovjek kojeg cijeli život zove ocem uopće nije u krvnom srodstvu.

Inače McConaughey i Harrelson upoznali su se na setu filma "EDtv" 1999. godine, a nakon toga ponovno su glumili zajedno u komediji "Surfer, Dude" te HBO-ovoj hit kriminalističkoj seriji "True Detective".

Linker
14. travanj 2024 18:35