EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Nevolje u raju

Kakav obrat: Španjolski mediji pišu da je Clara prevarila Piquea i to s njegovim kolegom

Portal posvećen nogometu iz Španjolske piše da veza bivšeg nogometaša i studentice nije tako čvrsta i sretna kako se čini.

Portal posvećen nogometu iz Španjolske piše da veza bivšeg nogometaša i studentice nije tako čvrsta i sretna kako se čini.

Jedan od najpopraćenijih ljubavnih prekida proteklih mjeseci definitivno je onaj latino dive Shakire i bivšeg nogometaša Gerarda Piquea. Prvo se saznalo da se razilaze nakon 11 godina, zatim su mjesecima na sudu dogovarali na koji će način nastaviti odgajati njihova dva sina, da bi na kraju u javnost procurio pravi razlog prekida. Nevjera Gerarda Piquea i nova veza sa studenticom Clarom Chiom Marti, koja je radila u njegovoj udruzi, podijelila je svijet na dva tabora. Shakira je dosta toga što misli i osjeća otkrila kroz pjesme koje je objavila početkom godine.

Nakon što je novu izabranicu svog bivšeg usporedila s Casiom i Twingom, a sebe Rolexom i Ferrarijem, Gerard joj nije ostao dužan. Spominjao je da mu je Casio postao sponzor te došao na posao u Twingu.

Kako se čini, drama između Piquea i Shakire daleko je od smirivanja, a španjolski mediji već pišu o novom obratu u situaciji. Nevjerojatno, baš poput scenarija u nekoj nogometnoj sapunici portal Sport piše da postoji novi ljubavni trokut u koji su upleteni Pique i Chia i to zbog njezine nevjere. Španjolska medijska kuća piše da nova Piqueova djevojka ima tajnu vezu s bivšim trenerom Barcelone Josepom Pepom Guardiolom.

Pep Guardiola je rekao da poznaje Claru jer su njegova djeca išla u istu školu kao i ona. No trokut nevjere koji su pokrenuli Pique i Chia samo se još više širi i mijenja aktere. Naime, kako barcelonski mediji pišu, Chia se s Guardiolom spetljala kako bi se osvetila Piqueu koji je iza njenih leđa navodno postao blizak s jednom mladom odvjetnicom.

Linker
26. travanj 2024 14:33