Lijepi trenuci

Kakav prizor! Steven Spielberg u zagrljaju glumaca koje je ‘lansirao‘ u zvijezde

Glumci Drew Barrymore i Ke Huy Quan iznenadili su redatelja Stevena Spielberga dolaskom na dodjelu nagrada gdje je "uhvaćena" dirljiva fotografija.

Američki filmski redatelj i trostruki dobitnik Oscara, Steven Spielberg nagrađen je Time100 nagradom koja se dodjeljuje samo u SAD-u, a na svečanosti su ga iznenadili glumci Drew Barrymore i Ke Huy Quan. Fotografija zagrljaja mnoge je raznježila jer je Steven radio s oboje glumaca kad su bili još djeca.

image

Steven Spielberg, Drew Barrymore i Ke Huy Quan.

Getty Images for TIME

Drew je dobila prvu ulogu u filmu "E.T." kojeg je režirao Spielberg kada je imala samo sedam godina, prije no što je postala slavna. Oni dvoje imaju posebnu povezanost, a poznato je i to da joj je postao kum kada je bila tinejdžerica. Također, tijekom godina dijelili su lijepe trenutke i fotografirani se više puta kako se međusobno podržavaju u projektima.

Osim Drew, poznati redatelj je i Quanu dao prvu veliku ulogu u filmu "Indiana Jones" gdje je glumio Shorta Pounda 1984. godine. On je nedavno nazvao Spielberga "dragim čovjekom", dodajući da mu šalje božićne darove svake godine, posljednjih 38 godina.

Linker
20. rujan 2023 13:02