CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
najvažnija osoba

Kakav slatkiš: On je najveća utjeha Emily Ratajkowski nakon iznenadnog razvoda

Manekenka ne želi s javnošću dijeliti detalje ljubavnog brodoloma, tek je pokazala da je najsretnija sa svojim mališanom.

Manekenka ne želi s javnošću dijeliti detalje ljubavnog brodoloma, tek je pokazala da je najsretnija sa svojim mališanom.

Iako je njen brak sa Sebastianom Bear-McClardom prema pisanju stranih medija završio, Emily Ratajkowski javnosti ne želi pokazati koliko ju je to pogodilo. Umjesto toga, nastavlja sa svojim životom, a paparazzi je uspijevaju uloviti samo kako dobro raspoložena šeće svog psa ili se druži s prijateljima na njujorškim ulicama.

Maleni uvid u svoj život u četiri zida poznata manekenka dala je u petak kad je objavila fotografiju sa sinčićem Sylvesterom, kojeg od milja zove Sly. U istom zelenom kompletu paparazzi su je snimili u srijedu na njujorškim ulicama pa je jasno kad je fotografija iz kupaonice njihovog stana nastala.

image

Emily Ratajkowski sa sinčićem Sylvesterom

Dječak, koji će uskoro imati 18 mjeseci, postao je centar majčina svijeta nakon što je odlučila da je njenom odnosu s filmskim producentom došao kraj. Sudeći po smiješku na licu mališana, poznata mama trudi se da on ne osjeti da se išta promijenilo u njihovim životima.

Emily inače nije pretjerano sklona dijeljenju fotografija malenog Slyja. Posljednji put mogli smo ga vidjeti u lipnju, a u tom trenutku Emily i Sebastian još su bili zajedno te su uživali na odmoru u Italiji.

Linker
27. travanj 2024 04:57