Koji preokret

Kako je pandemija spasila jedan holivudski brak: ‘Istrčali smo maraton, ali izgubili sebe‘

Poslije pet godina razdvojenosti, bračni par se pomirio i voli se više no ikad, a kako su u tome uspjeli Christine Taylor otkrila je kolegici Drew Barrymore.

Priča o pomirenju američke glumice Christine Taylor i njezinog supruga, glumca Bena Stillera poslije pet godina razdvojenosti, napokon je ispričana. Majka dvoje odrasle djece nije htjela živjeti u "šupljem" braku, pomirena s činjenicom da se njihovih sedamnaest zajedničkih godina pretvorilo u puko održavanje holivudske "fasade", pa je bez pardona zamolila otuđenog supruga da se iseli. Isto tako, kada se situacija između njih promijenila na bolje, a ona u njemu prepoznala muškarca u kojeg se davno zaljubila, pristala je da se vrati kući. Zapravo, glumac se doselio kada je pandemija korone paralizirala svijet, a supruga mu je tada pojasnila da su i dalje rastavljeni. Neka si ne umišlja da će ju "smekšati"... Međutim, dogodilo se suprotno: premda se trudila ostati nepopustljiva, uspio ju je opet osvojiti jer ga je, očito, još uvijek voljela. Kako je pandemija jenjavala, počeli su se pojavljivati zajedno na premijerama, a 24. veljače prošle godine, Stiller je potvrdio da su se pomirili. Od tada do danas, javnost se pita kako su uspjeli? Što se dogodilo, Christine Taylor ispričala je Drew Barrymore u njenom talk showu.

image

Suprugu je izveo i na košarkašku utakmicu na kojoj su bili i Pete Davidson te Emily Ratajkowski

MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK

"Imali smo puno vremena za razgovor tijekom pandemije, nije bilo nikakvih distrakcija. Pomirenje se jednostavno dogodilo samo po sebi. Ben i ja smo ostali "obiteljska jedinica" dok smo bili rastavljeni jer smo roditelji dvoje tinejdžera, kćeri Elle i sina Quinlina. Kad se dogodila pandemija i natjerala nas da se negdje sklonimo bez dodira s ostatkom svijeta, završili smo s djecom u našem domu. Na kraju smo Ben i ja pronašli put kako se vratiti jedno drugome", otkrila je u emotivnom istupu koji prenosi Daily Mail.

Zanimljivo je to da su nedugo prije rastave prije pet godina slovili za par bez problema u komunikaciji. Naime, zahvaljujući ulogama u obiteljskim komedijama poput "Dozvole za brak", "Noć u muzeju" ili "Dozvola za Fockere", Bena Stillera pratio je glas super tate i muža kakvog se samo poželjeti može. Međutim, njegova supruga osjećala se zapostavljenom i izguranom na marginu braka u kojem je "figurirala" kao osoba zadužena za rješavanje obiteljskih problema. Dogodila joj se tranzicija iz Benove partnerice (i ljubavnice) u obiteljsku "menadžericu". Bila je nesretna i zato je 2017. inicirala rastavu.

image

Ben Stiller izveo je kćer Ellu 2019. na after party Zlatnih globusa

IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

"Obitelj nam je uvijek bila prioritet, ali rastavila nas je činjenica da smo Ben i ja krenuli na u različite strane. A kada smo donijeli odluku o razdvajanju, to nije bilo nešto o čemu bi itko htio javno razgovarati ili što smo olako shvatili jer je proces rastave težak i bolan”, otkrila je Drew Barrymore.

Zajedničko priopćenje o rastavi u svibnju 2017. izgledalo je kao preslika besmislenih, "umivenih" izjava o krahu brakova holivudskih parova koji se "još uvijek jako vole, ali ipak, unatoč ljubavi, neće biti zajedno". Predstavnik bračnog para za medije je napisao po istoj "špranci": "S ogromnom ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugome i prema osamnaest zajedničkih godina, donijeli smo odluku o rastavi. Naš prioritet će i dalje biti odgajanje naše djece kao predanih roditelja i najbližih prijatelja”, glasila je izjava kojom su zbunili javnost. Mnogi su se zapitali: "Vole se i rastavljaju se? Ima li to smisla?"

image

Na teniskom turniru u Indian Wellsu prošle godine

ELLA LING/SHUTTERSTOCK

Kad Christine Taylor danas razmišlja o svemu što im se dogodilo, kaže da je problem u tome što se sve među njima dogodilo prebrzo. Naime, sreli su se 1999. na snimanju pilota "Heat Vision and Jack" za Fox TV, koji se na kraju nikada nije emitirao. Brzo su kliknuli, prohodali, zaručili se i već se 2000. godine vjenčali na Havajima. Kći Ella rodila im se 2002. godine, a tri godine kasnije dobili su sina Quinlina. Ispalo je da su "istrčali maraton", postigli brzinski "rezultat" i na kraju, u silnoj žurbi, izgubili sebe.

"Nalazili smo se u slijepoj ulici. Trebao mi je prostor shvatiti što najbolje mogu učiniti u ovom životnom poglavlju? Trebalo mi je vrijeme nasamo kako bih iznova upoznala sebe i shvatila što želim", rekla je supruga zvijezde filma "Tajni život Waltera Mittyja" snimljenog tijekom razdoblja kada je ostao bez supruge. Rastava ga je jako pogodila. Isprva nije mogao shvatiti što njegova supruga želi i zašto se morao iseliti? Kad je ostao sam, polako je slagao kockice mozaika i napokon sklopio cjelovitu sliku. Prestali su mariti jedno za drugo kao bračni partneri. Pandemija mu je došla kao naručena da se približi supruzi i pokuša je opet osvojiti.

image

Bračni dejt na prošlogodišnjoj premijeri filma
‘White Noise‘

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

"Iz pandemije je neočekivano proizašla i jedna dobra stvar. Razdvojili smo se i pomirili i sretni smo zbog toga", izjavio je prošle godine za "Esquire". Dodao je da sada poštuje činjenicu da supruga i on ne moraju o svemu misliti isto. Naučio je što je trebalo da postane bolji suprug. "Postoje situacije u kojima smo slični i u kojima smo različiti. Kad to prihvatite, naučite cijeniti nekoga više jer ga ne pokušavate natjerati da se promijeni umjesto da promijenite sebe", izjavio je.

Kasnije se doznalo da mu je Christine strašno nedostajala. Mrzio je ideju da njihova djeca odrastaju u razorenom domu. Nakon komuniciranja i prevladavanja problema, počeli su odlaziti na "dejtove", javna događanja kao par i uživati u tome. Sada puno više uživaju u braku i provode kvalitetno vrijeme zajedno. Njihova druga šansa pokazala se sretnijom od prve.

Linker
18. travanj 2024 10:33