NAKON ZARUKA

Kakva godina za jednog od najboljih košarkaša svijeta: Luka Dončić postao otac

Zaručnica jednog od najboljih košarkaša svijeta, Anamaria Goltes, uspjela je zadržati tajnu da će postati roditelji samog kraja.

Košarkaška zvijezda Luka Dončić rijetko propušta utakmice sa svojom NBA momčadi, Dallas Mavericks. No, jedan od najboljih igrača svijeta sinoć nije viđen na parketu prilikom odmjeravanja snage Dallasa s Memphis Grizzliesima. Iz sažete obavijesti NBA lige doznalo se da je Slovenac odsutan iz osobnih razloga, a kada je na svom profilu na Instagramu objavio rođenje svog prvog djeteta, djevojčice Gabriele, sve je bilo jasno - on i njegova zaručnica Anamaria Goltes postali su roditelji. Par je uspio sačuvati tajnu da je beba na putu do samog kraja.

Par se zaručio ove godine, na Bledu. Luka Dončić izabrao je poseban dan kad će kleknuti pred Anamariju Goltes, koju je upoznao na ljetovanju na Krku, kad je njemu bilo 12, a njoj 13 godina, a vezu su započeli 2016. godine.

Zaprosio ju je 7. srpnja (7.7.) a košarkaški fanovi odmah su primijetili simboliku: Luka nosi broj 77 na svom košarkaškom dresu, a to je naziv iz njegovog brenda. Sretne roditelje zasule su čestitke sa svih strana svijeta, te posebno iz regije gdje maestralni 24-godišnji igrač ima vjerne i brojne obožavatelje.

Linker
20. travanj 2024 01:35