Denise i kći Lola
 Getty Images
Naklon do poda

Kakva majka i žena: Usprkos svemu što je prošla sa Sheenom, ne želi da djeca o njemu misle loše

Bivšeg supruga Denise Richards je napustila kad je bila u šestom mjesecu trudnoće. U međuvremenu se brinula i za njegovu djecu iz drugog braka, pojavljivala se u njegovim serijama, a sada joj- za hvalu - čak ne plaća ni alimentaciju...

Bivši supružnici imali su turbulentan brak, a ni nakon njega nije bilo mirnije... Naime, zahvaljujući brojnim porocima glumca Charlieja Sheena (54), njegova bivša supruga Denise Richards (49) prošla je "sito i rešeto". Trenutno su tako usred parnice za alimentaciju, ali zvijezda reality serije "Real Housewives of Beverly Hills", ne želi dopustiti da njihove razmirice negativno utječu na njegov i odnos njihovih kćeri.

Par ima dvije djevojčice Sam (16) i Lolu (14), a rastali su se kada je Denise bila u šestom mjesecu trudnoće s mlađom kćerki. Tad je Charlie bio u najžešćoj fazi opijanja i drogiranja.

Osim dvije zajedničke djevojčice Denise je 2011. posvojila i malenu Eloise (8).

Neil Patrick Harris, Denise Richards and Charlie Sheen at the premiere of
Getty Images
Denise i Charlie iz doba kada je ljubav još cvala 2002.

Sudsko natezanje oko alimentacija otpočelo je još početkom 2020. prije pandemije i zatvaranja života kakvog poznajemo. U New Yorku je saznala da je Charlie javno prokomentirao njene navode sa suda kako joj duguje 450.000 dolara alimentacije. Svoju bivšu suprugu Sheen je javno nazvao "kukavicom".

Javne optužbe

"Kukavicom me nazvao zbog čega!? Morala sam navesti nešto na sudu, jer je on to tražio", rekla je Denise. "On je podnio tužbu i ti si morala navesti obranu, zbog njegovog zahtjeva", kazao je njen sadašnji suprug Aaron Phypers.

Natezanje oko alimentacije traje već dugo, Sheen je u kolovozu 2018. podnio zahtjev da mu se promijeni alimentacija koju plaća Denise, ali i trećoj bivšoj ženi Brooke Mueller.

Tvrdio je da ne može isplaćivati mjesečne iznose jer nema posla za njega.

Zbog tog njegovog zahtjeva Denise je priložila deklaraciju o prihodima i troškovima, tvrdeći da joj bivši suprug za uzdržavanje njihove dvije kćeri duguje gotovo pola milijuna dolara.

NEW YORK, NY - JUNE 23:  Denise Richards and Charlie Sheen look for their seats as the New York Yankees take on the New York Mets on June 23, 2012 during interleague play at Citi Field in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City.  (Photo by Elsa/Getty Images)
Getty Images
Denise Richards i Charlie Sheen 2012. kada su zajedno izašli na bejzbol utakmicu.

Tom prilikom Denise je ustvrdila kako je Sheen potrošio i ogromnu količinu novca dobivenu od prodaje udjela u seriji "Dva i pol muškarca". Glumica tvrdi da je potrošio čak 24 milijuna dolara, a njihovoj djeci od 2016. duguje 450.000 dolara, dok je na odrasle članove obitelji i sebe potrošio mnogo više.

Briga za djecu

Richards se otvorila u posljednjoj epizodi reality serije emitirane na kanalu Bravo, gdje je iznijela ovu pravnu zavrzlamu oko financijskog uzdržavanja djece, odnosno imala je potrebu razjasniti da nije ona ta koja je išla za "utjerivanjem" novca.

"Nisam ja njega tužila jer mi nije plaćao. Nije mi bila namjera reći ni riječ. On je podnio tužbu, kazavši da više ne želi plaćati ništa, iako mi već neko vrijeme uopće ništa nije platio".

Isto tako navela je da želi izbjeći ročišta na sudu, jer zna da će taj proces oduljiti te da će se u njega morati upletati i ljudi sa strane. "A to je nešto što će cure moći čuti", zabrinuta je Denise.

"Ako ne želi davati novac za djecu, to je njemu na savjest. Ali bilo bi lijepo da ne kaže ništa negativno o meni da to djeca mogu čuti", rekla je Denise u razgovoru s novim suprugom Aaronom s kojim je u braku od 2018.

Turbulentan odnos

Denise i Charlie upoznali su se na snimanju filma "Povjerljivo", 2000., ali vezu su započeli tek godinu kasnije kada je ona gostovala u njegovoj seriji "Svi gradonačelnikovi ljudi". Vjenčali su se 2002., ali već u ožujku 2005. bilo je gotovo, Denise je zatražila razvod. Sve kasnije o njihovu odnosu nije nimalo lijepo, koliko god se ona trudila to sakriti od javnosti.

O njegovim preljubima, problemima s drogom i alkoholom znao je cijeli svijet. Denise i Charlie unatoč svemu ostali su dobri, ona se pojavljivala i u njegovoj seriji "Anger Management" 2012. godine, a glumica je čak privremeno brinula za sinove blizance koje je Sheen dobio s trećom suprugom Brooke Mueller. Tada četverogodišnjaci - Bob i Max, zbog preporuke socijalne službe, morali su napustiti majčin dom zbog njene konzumacije droge.

Denise je tu uskočila i preuzela brigu o dečkima dok im se mama i tata ne otrijezne.

Nakon svega što je učinila za svog bivšeg, Denise je očito - i s pravom - povrijeđena, u epizodi Kućanica s Beverly Hillsa ispričala je i kako je mogla Charlieju uzeti pola bogatstva. Naime, nisu potpisali nikakav predbračni ugovor te je, prema američkim zakonima, imala pravo na polovicu svega što je zaradio. "I nisam to napravila, jer nisam pohlepna prokleta kučka", ljuti se Denise.

Nikad ružno o tati

No unatoč ovoj najnovijoj drami, koju prolazi zahvaljujući svom bivšem suprugu, Denise je odlučila da neće davati nikakve negativne komentare o Charlieju pred njihovim kćerima.

"Iako je to Charlie Sheen, on je i dalje njihov tata. Nikad nisam ružno govorila o njemu i želim da on bude dio njihovih života. Upoznala sam mnogo žena koje su se zabavljale s Charliejem i mnoge od njih imaju probleme sa svojim očevima. Ne želim da to bude slučaj i s našim curama", objasnila je glumica.

Sadašnjeg supruga Aarona upoznala je 2017. i podržava ju i u odgoju njezine tri kćeri, najmlađu je i on posvojio, a Denise je otkrila kako joj je trebalo neko vrijeme prilagodbe na takav tretman.

"Mama je mene i sestru odgojila uz moto: nikad ne ovisi o muškarcu. Trebalo mi je da se prilagodim na supruga koji se želi brinuti za mene, jer sam ja bila toliko naviknula da se brinem za sve druge. Hvala bogu da imam muškarca koji me iskreno voli, voli moju djecu i uvijek mi je potpora", rekla je Denise.

Pročitajte i:

Ispovijest Denise Richards: 'Prvi brak me gotovo uništio, ali sam opstala zbog svojih kćeri'

Poznata glumica morala je na tri operacije, liječnici su samo klimali glavom: 'Čekala je daleko predugo'

Nakon razvoda iz pakla, dogodio se nevjerojatan obrat: Bivši supružnici zajedno slavili njezino vjenčanje

Vraća se na scenu, a ima i novog supruga: Ljepotica iz devedesetih rekla 'da' na plaži

Linker
24. travanj 2024 23:28