Zlatan Ibrahimović na plaži

 PROFIMEDIA
uživa u miamiju

Kakva mirovina? Zlatan Ibrahimović pokazao da je i dalje u top formi

Iako je najavio kako se povlači u nogometnu mirovinu, Zlatan i dalje uživa u igri s loptom. Ovaj put vještine je pokazao na plaži i ponovno oduševio.

Iako je najavio kako se povlači u nogometnu mirovinu, Zlatan i dalje uživa u igri s loptom. Ovaj put vještine je pokazao na plaži i ponovno oduševio.

Premda je jesenas objavio kako odlazi u mirovinu, Zlatan Ibrahimović izgleda sve samo ne kao umirovljena sportska zvijezda. Top formu, prepoznatljive tetovaže i reflekse šampiona pokazao je na plaži u Miamiju. Zadubljen u igru loptom na pijesku, 42- godišnji Šveđanin bosanskih korijena kao da nije bio svjestan da privlači poglede. Bivši nogometaš je veliki zaljubljenik u tetovaže, a na plaži je još jednom otkrio ogromnu tetovažu koja mu prekriva cijela leđa, od ramena do bokova, a prikazuje lava okruženog brojnim zamršeno dizajniranim šarama.

image

Zlatan je i dalje u top formi

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Zlatan Ibrahimović priredio mali spektakl na plaži u Miamiju

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kako je njegov klub zapao u nevolje otkako ga nema, američki vlasnik Milana, Gerry Cardinale, sastao se s Ibrahimovićem u dva navrata ne bi li ga nagovorio da se vrati, javlja Fox Sports. Dres Milana je Ibrahimović nosio četiri godine u dva navrata, a za klub je odigrao ukupno 93 utakmice i zabio 48 golova, stoga ne čudi da se pristao vratiti. Postao je viši savjetnik u menadžmentu talijanskog prvoligaša, nakon što se priključio investicijskoj tvrtki RedBird Capital Partners. Jedan od najzgodnijih frajera na nogometnoj sceni u međuvremenu ne sjedi besposlen - ni kao igrač. Održava kondiciju ili bolje rečeno, ljubiteljima nogometa priredio je na plaži pravu demonstraciju svojih vještina.

Linker
27. travanj 2024 06:31