U ritmu sambe

Kakva vještina: Nakon ekspresnog razvoda u četrdesetima zabavlja se bolje nego u dvadesetima

Najpoznatiji je karneval u Rio de Janeiru, ove godine traje od 17. do 22. veljače, a najpoznatija manekenka koja potječe iz Brazila itekako se veseli tom velikom događaju.

Gisele Bündchen kao svaka prava Brazilka obožava vrijeme karnevala, a sada je pokazala kako ulazi u taj veseli duh. U novom videu 42-godišnja manekenka, autorica knjiga i poduzetnica pokazala je svima kako u njenoj kući izgleda plesanje. Zajedno sa svojim prijateljem, poznatim koreografom Justinom Netom, raspalila je glazbu i pokazala da sambu pleše poput kakve profesionalke.

S osmjehom od uha do uha uz ritmove pjesme "Balança Pema", brazilske pjevačice Marise Monte, rasplesali su se u dnevnom boravku. Ona je u sivim tajicama i crnom sportskom grudnjaku pokazala da savršeno vlada plesnim koracima. Na nogama je imala samo stopalice za lakše klizanje po plesnom podiju. Njen zaštitni znak, duga plava kosa slobodno je padala, a Gisele je pokazala da se ne boji zavrtiti glavom i zamahnuti kosom kada je to potrebno za ples.

Njen prijatelj koreograf bio je u ležernoj i veseloj kombinaciji, na crni šorc nosio je šareni tie-dye T-shirt s printom Pac-Mana. "Postižemo raspoloženje za karneval", napisala je Bündchen na engleskom i portugalskom.

image

Gisele Bundchen veseli se karnevalu

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Karnevalu se u Brazilu posvećuje mnogo pažnje, a taj period počevši od vikenda sve do srijede Pepelnice nakon koje počinje korizma, posebno je veseo. U toj toploj zemlji milijuni ljudi okupljaju se na ulicama, i u plesnim kostimima plešu i slave tih nekoliko dana. Najpoznatiji je karneval u Rio de Janeiru, koji ove godine traje od 17. do 22. veljače.

Gisele se s vremena na vrijeme voli pohvaliti plesnim koreografijama koje ona i prijatelj izvedu. Nekadašnji supermodel posvećen je tjelovježbi, a liniju i dobro zdravlje održava kombinacijom različitih vrsta aktivnosti - od joge, jahanja do plesa pa i borilačkih vještina pogotovo jiu-jitsua na koji ide zajedno s djecom, a s trenerom se toliko sprijateljila da ga vode na odmor u vikendicu.

Linker
16. travanj 2024 18:22