Alicia Keys

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Razveselila fanove

Kakvo iznenađenje! Slavna pjevačica pjevala najveće hitove na željezničkoj stanici

Američka pjevačica iznenadila je nastupom na londonskom željezničkom kolodvoru, i to svirajući na crnom klaviru koji je zgradi poklonio legendarni Elton John

Američka pjevačica iznenadila je nastupom na londonskom željezničkom kolodvoru, i to svirajući na crnom klaviru koji je zgradi poklonio legendarni Elton John

Pjevačica Alicia Keys oduševila je brojne prolaznike nakon što je na londonskoj željezničkoj postaji St. Pancras sjela za klavir i otpjevala svoje najveće hitove. 42-godišnja glazbenica i dobitnica čak 15 Grammyja izvela je nekoliko pjesama među njima i svoje velike hitove ‘‘Empire State of Mind‘‘, ‘‘No one‘‘ i ‘‘If I Ain‘t Got You‘‘.

image

Prolaznici su bili oduševljeni izvedbom američke glazbenice

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Brojni prolaznici bili su ugodno iznenađeni izvedbom američke glazbenice pa su njezin neočekivani nastup i snimali. a Keys svirala klavir koji je zgradi poklonio slavni britanski glazbenik Sir Elton John. Također je izvela i pjesmu ‘‘Lifeline‘‘ iz soundtracka novog dugometražnog glazbenog filma pod nazivom ‘‘The Color Purple‘‘ koji je se temelji na uspješnom brodvejskom mjuziklu.

Uspješna glazbenica, prije nekoliko godina je odlučila prihvatiti prirodnu ljepotu pa je se tako vrlo često može vidjeti na crvenom tepihu bez trunkice šminke. Iako je industrija kozmetike jedan od najvećih svjetskih biznisa, ona je još 2016. godine izjavila kako će prestati nositi make-up. U međuvremenu se ponovno vratila šminkanju i to zbog vlastitog brenda Keys Soulcare.

Inače, Alicia je u braku od 2010. godine s producentom Swizz Beatzom, a zajedno imaju dva sina - 13-godišnjeg Egypt Daouda i devetogodišnjeg Genesis Ali Deana.

Linker
26. travanj 2024 12:45